Menu
Manufactum

Manufactum Houten Kistje voor Zaden

Manufactum
Manufactum Houten Kistje voor Zaden
  € 54,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 5-6 dagen

  Algemene informatie

  Ontdek een reeks zeer speciale producten die wij speciaal voor u in eigen huis hebben ontwikkeld of verbeterd, zodat wij u altijd het hoogste niveau van materiaal en functionaliteit kunnen garanderen.

  Droog en donker bewaren. Een houten cassette voor zaden.

  Het bewaren van zaden in deze cassette heeft twee voordelen: Ze worden op een droge en donkere plaats bewaard, wat zeer goed is voor hun houdbaarheid. En: er is orde. De afmetingen van de compartimenten komen overeen met die van de gebruikelijke zaadzakafmetingen, maar kunnen zo nodig worden gevarieerd door de tussenschotten te verwijderen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 80868

   Gemaakt van berkenmultiplex (dikte 6 mm, herkomst Oost-Europa) Hoeken zijn voorzien van zwaluwstaarten. Het geopende deksel wordt vastgehouden door twee stalen kettingen. Met drie vakken en twee verwijderbare tussenschotten. Hoogte 14,5 cm, breedte 30 cm, diepte 16 cm. Gewicht 990 g. Levering zonder inhoud.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Manufactum

   Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

   Alle Manufactum-producten