Manufactum

Manufactum Hair Tonic

Berken
Manufactum
Manufactum Hair Tonic
Berken
  Berken
  € 22,90Basisprijs: € 91,60/lalle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Leverbaar vanaf begin maart, nu beschikbaar voor bestelling
  We zijn onze processen aan het verbeteren, dus er kunnen tijdelijk langere levertijden zijn in februari.

  Algemene informatie

  Wij hebben de lichaamsverzorgingsproducten van onze eigen exclusieve serie ontwikkeld met twee apothekers die ze speciaal voor Manufactum produceren - zowel volgens beproefde recepten als volgens nieuwe eigen ontwikkelingen. Ze zijn gebaseerd op natuurlijke ingrediënten van de beste en zuiverste kwaliteit en bevatten alleen datgene wat het doel in kwestie dient. Wij gebruiken geen grondstoffen op basis van petrochemie of synthetische geur- en kleurstoffen of conserveringsmiddelen.

  Voor normaal haar. Met echt berkensap. Met zijn gehalte aan essentiële oliën, tannines, saponinen en mineralen is het sap van de berk, dat vooral in het voorjaar uitkomt, al lang een beproefd haarverzorgingsmiddel. De haartonic wordt met de vingertoppen in vochtig haar gemasseerd, zodat de massage de bloedcirculatie naar de hoofdhuid kan bevorderen, wat op zijn beurt een gezonde, vitale haargroei ondersteunt. Berkensap & co. zijn echter geen wondermiddelen: er bestaat geen remedie voor genetische haaruitval, ook niet deze. Onze berkenhaartonic bevat echt berkensap, dat uitsluitend in het voorjaar wordt gewonnen.

  Verzorgt haar en hoofdhuid.

  Een haartonicum dat de hoofdhuid verstevigt en verfrist. Vooral droge hoofdhuiden die neigen naar jeuk of roos hebben baat bij regelmatig gebruik. In combinatie met een massage wordt de bloedcirculatie en daarmee de toevoer van voedingsstoffen bevorderd, wat de haargroei weer ten goede komt. Bovendien voedt de haartonic het haar, dat daardoor vaak gemakkelijker te stylen is. Wij bieden twee haartonics aan: één met echt berkensap voor normaal haar en een haartonic met 10% tinctuur van brandnetelwortel, die speciaal wordt aanbevolen voor vet haar.

  De Manufactum lichaamsverzorging. Apotheekvullingen in farmacopee kwaliteit.

  Wij hebben ons assortiment lichaamsverzorging ontwikkeld met twee apothekers uit Noordrijn-Westfalen, die het ook voor ons produceren. De doordachte formules bevatten alleen datgene wat het doel in kwestie dient; wij gebruiken geen grondstoffen op petrochemische basis of synthetische geur- en kleurstoffen of conserveringsmiddelen. En hoewel het geen medicinale preparaten zijn, zijn de meeste ingrediënten - ongebruikelijk voor lichaamsverzorgingsproducten - van farmacopee-kwaliteit. Het assortiment is klein, maar weloverwogen, en elk jaar komen er slechts enkele artikelen bij. Sommige formuleringen zijn overgenomen uit oude vormen en farmacopees (officiële farmacopees), andere zijn nieuwe eigen ontwikkelingen op basis van bewezen actieve bestanddelen. Wij hechten veel belang aan natuurlijke ingrediënten en gebruiken daarom geen grondstoffen op petrochemische basis of synthetische geur- en kleurstoffen of conserveringsmiddelen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 63418

   250 ml glazen fles

   Ingrediënten: AQUA, ISOPROPYL ALCOHOL, BETULA PENDULA SAP, ALCOHOL, PROPYLENE GLYCOL, USNEA BARBATA EXTRACT, TROMETHAMINE, PANTHENOL, LACTIC ACID, ALLANTOIN

   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Manufactum

   Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

   Alle Manufactum-producten