Menu
Bürstenhaus Redecker

Manufactum Grove bezem Arenga

Bürstenhaus Redecker
Manufactum Grove bezem Arenga
  € 49,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen
  slechts een kleine hoeveelheid in voorraad op dit moment

  Algemene informatie

  Ontdek een reeks zeer speciale producten die wij speciaal voor u in eigen huis hebben ontwikkeld of verbeterd, zodat wij u altijd het hoogste niveau van materiaal en functionaliteit kunnen garanderen.

  De kelderbezem. 44 cm breed

  Ideaal voor het reinigen van terrassen, tuinen of opritten, kelders en garages. Met de stevige houten behuizing en de vastgeschroefde bezemsteelhouder van gegoten aluminium is deze bezem bijna onverwoestbaar. De dichte garnering bestaat uit Arenga-vezels, een uiterst resistente plantenvezel (afkomstig van de Aziatische suikerpalm Arenga saccharifera), die fijner en zachter is dan andere palmvezels en toch taai en elastisch blijft.

  Verder opgewaardeerd. Onze bezems en borstels

  Niet klagen, maak het beter. Wij hebben de Manufactum huishoudbezems en -borstels ontwikkeld in samenwerking met onze borstelmakers (een industrie die niet bepaald booming is). Van de vormgeving van de kwastlichamen, de keuze van het hout, de garneermaterialen, de garneertechniek tot de steeltoppen en draden was de leidende vraag: Wat kan (weer) beter? U kunt hier een resultaat zien.

  Productinformatie

  Artikel nummer 79787

   Ashouten body, Arenga afwerking. Gegoten aluminium bezemsteelhouder. Lengte 7,5 cm. Breedte 44 cm. Gewicht 590 g. Voor taps toelopende bezem- en werktuiggrepen tot 28 mm Ø.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Manufactum

   Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

   Alle Manufactum-producten