Menu

Manufactum Grove Bezem Arenga

Manufactum Grove Bezem Arenga
49,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Ontdek een reeks van goede producten die exclusief door Manufactum zijn ontworpen en speciaal voor ons volgens onze specificaties zijn gemaakt - je vindt deze producten exclusief bij Manufactum.

De kelderbezem. 44 cm breed

Ideaal voor het reinigen van patio's, tuinen of opritten, kelders en garages. Met het stevige houten lichaam en de vastgeschroefde bezemsteelhouder van gegoten aluminium is deze bezem bijna onverwoestbaar. De dichte bekleding is gemaakt van Arenga-vezels, een uiterst resistente plantaardige vezel (afkomstig van de Aziatische suikerpalm Arenga saccharifera), die fijner en zachter is dan andere palmvezels en toch taai en elastisch blijft.

Verder opgewaardeerd. Onze bezems en borstels

Niet klagen, maak het beter. Wij hebben de Manufactum huishoudbezems en -borstels ontwikkeld in samenwerking met onze borstelproducenten (een industrie die niet bepaald booming is). Van de vormgeving van de penseellichamen, de keuze van het hout, de garneermaterialen, de garneertechniek tot de steeltuiten en -draden, was de leidende vraag: Wat kan er (weer) beter? U kunt hier een resultaat zien.

Productinformatie

Artikel nummer 79787

Essenhouten body, Arenga bekleding. Gegoten aluminium bezemsteelhouder.
Trimlengte 7,5 cm. Breedte 44 cm. Gewicht 590 g. Voor taps toelopende bezem- en werktuigstelen tot 28 mm Ø.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Manufactum

Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

Alle Manufactum-producten
Menu