Manufactum

Manufactum Douchegel

Pepermunt - 250 ml plastic fles
Manufactum
Manufactum Douchegel
Pepermunt - 250 ml plastic fles
  € 19,90Basisprijs: € 79,60/lalle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Wij hebben de lichaamsverzorgingsproducten van onze eigen exclusieve serie ontwikkeld met twee apothekers die ze speciaal voor Manufactum produceren - zowel volgens beproefde recepten als volgens nieuwe eigen ontwikkelingen. Ze zijn gebaseerd op natuurlijke ingrediënten van de beste en zuiverste kwaliteit en bevatten alleen datgene wat het doel in kwestie dient. Wij gebruiken geen grondstoffen op basis van petrochemie of synthetische geur- en kleurstoffen of conserveringsmiddelen.

  De essentiële olie van pepermunt, waarvan menthol het hoofdbestanddeel is, heeft een verkoelend en verfrissend effect, waardoor deze verkwikkende douchegel zeer geschikt is voor gebruik na het sporten of op warme dagen.

  Puur plezier. Douchegel met en zonder parfum.

  Voor het reinigen van het lichaam alleen heeft een douchegel geen geurstoffen nodig - toch valt er iets te zeggen voor het toevoegen van een geurstof in de vorm van een zuivere etherische olie, want het is niet voor niets dat deze door de natuur gecreëerde combinaties van meerdere stoffen al duizenden jaren zeer gewaardeerd worden. Met hun duidelijke geur ondersteunen essentiële oliën het beoogde gebruik van de betreffende douchegel. Daarom hebben we elk van onze douchegels verrijkt met een zuivere essentiële olie in een ongewoon hoge concentratie - net als alle basisingrediënten van de Manufactum lichaamsverzorgingsproducten zijn ze residu-gecontroleerd en van de beste kwaliteit. De douchegels reinigen de huid op milde wijze met uitsluitend plantaardige oppervlakteactieve stoffen en zijn geschikt voor dagelijks gebruik.

  De Manufactum lichaamsverzorging. Apotheekvullingen in farmacopee kwaliteit.

  Wij hebben ons assortiment lichaamsverzorging ontwikkeld met twee apothekers uit Noordrijn-Westfalen, die het ook voor ons produceren. De doordachte formules bevatten alleen datgene wat het doel in kwestie dient; wij gebruiken geen grondstoffen op petrochemische basis of synthetische geur- en kleurstoffen of conserveringsmiddelen. En hoewel het geen medicinale preparaten zijn, zijn de meeste ingrediënten - ongebruikelijk voor lichaamsverzorgingsproducten - van farmacopee-kwaliteit. Het assortiment is klein, maar weloverwogen, en elk jaar komen er slechts enkele artikelen bij. Sommige formuleringen zijn overgenomen uit oude vormen en farmacopees (officiële farmacopees), andere zijn nieuwe eigen ontwikkelingen op basis van bewezen actieve bestanddelen. Wij hechten veel belang aan natuurlijke ingrediënten en gebruiken daarom geen grondstoffen op petrochemische basis of synthetische geur- en kleurstoffen of conserveringsmiddelen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 63411

   Douchegel met elk één essentiële olie. In de plastic fles van 250 ml of in de glazen navulfles van 1 l.
   250 ml plastic fles. De fles is gemaakt van gerecycleerd plastic (PET).

   Ingrediënten: AQUA, SODIUM LAUROYL SARCOSINATE, SODIUM LAURYL SULFOACETATE, MENTHA PIPERITA OIL, COCAMIDOPROPYL BETAINE, DISODIUM COCOAMPHODIACETATE, SODIUM CHLORIDE, SULFATED CASTOR OIL, CITRIC ACID, SORBIC ACID, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE

   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Manufactum

   Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

   Alle Manufactum-producten