Menu

Manufactum Bezemkast Beukenhout

Gebrandschilderd
Manufactum Bezemkast Beukenhout
Gebrandschilderd
  € 2.830,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering door een expediteur binnen 2-3 weken

  Algemene informatie

  De bezemkast als solitair meubel is niet alleen praktisch in eenpersoonswoningen met weinig kelders. Geplaatst in de gang, keuken of badkamer, verbergt het schoonmaakspullen, wasmiddelen, stofzuiger, trapladder, strijkplank en strijkijzer uit het zicht en toch binnen handbereik. Wij laten de bezemkast maken door een Zwabische meubelmakerij - met een massief houten romp en ventilatieopeningen.

  Gemaakt als meubilair: de schoonmaak- of bezemkast

  Het bestaat nauwelijks meer, hoewel het noodzakelijker is dan ooit, niet alleen in eenpersoonswoningen met weinig kelders. En als het al bestaat, is het op het esthetische niveau van een doos, die misschien recht doet aan zijn alledaagse inhoud (stofzuiger, schoonmaakemmer, enz.), maar nooit aan zijn plaats in de gang, keuken of badkamer. Hier komt de bezemkast als meubel, getimmerd (in een Zwabische meubelmakerij), van beukenhout, wit of blank gelakt.

  Dit past erbij:

  Het hoge, smalle vak aan de rechterkant (H 156 x B 24,5 x D 47,5 cm) biedt plaats aan een strijkplank en een huishoudtrapje (en kan daartoe worden onderverdeeld met het apart verkrijgbare verticale tussenschot). Daarnaast is er ruimte voor de stofzuiger; het compartiment daarvan (H 113 x 38 x 34,5 cm) heeft ook een ophanging voor de stofzuigerslang. In de twee kleinere vakken bovenaan worden strijkijzers, schoonmaak- en poetsmiddelen bewaard, en onderaan de kast is er een plaats voor de schoonmaakemmer. De stoffer en blik hangen aan twee haken aan de wand van de kast; aan drie andere haken aan de binnenkant van de deur passen bezems, handborstels en plumeaus. Twee geperforeerde platen aan de boven- en onderkant van de deur zorgen altijd voor een goede ventilatie van de kastinhoud.

  Een lang verhaal met een goed einde

  Wij hebben u deze garderobe drie jaar geleden aangeboden, maar toen konden twee leveranciers hem niet tegen een redelijke prijs produceren. Het gevolg was dat we het geduld van de klanten die het bestelden op de proef stelden met een wachttijd die tot het einde van de dag duurde - geen enkele eenheid werd geleverd. Sindsdien zijn wij op zoek gegaan naar een fabrikant die de kast tegen aanvaardbare en redelijke voorwaarden zou produceren. Nu hebben we er een gevonden, maar we moesten de prijs naar boven bijstellen.

  Leveringsbon:

  Gratis levering op de plaats van gebruik.

  Productinformatie

  Artikel nummer 85739

   Deur en kozijndelen van massief beukenhout (22 mm dik), achterwand en panelen van multiplex, beukenfineer (materiaaldikte 8 mm), binnenwand van 22 mm dik, gefineerd blokplaat van beukenhout. Deurscharnieren staal, vernikkeld. Geperforeerde platen van vertind staal, haken en slot van vernikkeld gegoten zink. Een bevestigingsbeugel is voorgemonteerd voor wandmontage. Uitwendige afmetingen: hoogte met kroonlijst 206 cm, breedte 73,5 cm, diepte 52,5 cm. Gewicht 58 kg.
   gebeitst: carrosserie en interieurdelen gebeitst en blank gelakt.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Manufactum

   Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

   Alle Manufactum-producten
   Menu