Manufactum

Manufactum Beukenhouten Flessenkrat

Manufactum
Manufactum Beukenhouten Flessenkrat
  € 77,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Opbergdozen voor de keuken en de kelder, gemakkelijk te dragen en - nog beter - stevig en positief gestapeld tot een opbergrek dat weinig ruimte inneemt. Zou het niet geweldig zijn als die dingen niet van plastic of metaal waren? Althans dat dachten we, en nu hebben we deze prachtige dozen en bijpassende onderzetters, speciaal gemaakt van beukenhout. Onze productmanagers noemen het soms graag het compenseren van een persoonlijk gevoel van gemis wanneer zij erin slagen dergelijke gaten te dichten. Alle onderdelen van deze kleine serie zijn afzonderlijk verkrijgbaar, zodat u uw eigen opbergplank kunt samenstellen volgens uw behoeften en wensen.

  Ook mooi in de keuken

  Deze grote opbergkratten van beukenhout hebben een praktisch liggend formaat; ze kunnen niet alleen comfortabel worden gedragen, want een hele opbergplank van gestapelde kratten neemt eigenlijk minder ruimte in beslag. De fruit- of groentekist wordt gebruikt voor het bewaren van appels, uien, aardappelen en andere (sorteren en niet meteen ernaast), de flessenkist voor het bewaren van wijn- of sapflessen. De brede opening aan de voorzijde vergemakkelijkt het uitnemen van de opgeslagen goederen; de handgrepen aan de zijkant vergemakkelijken het dragen. De dozen staan stevig en veilig op elkaar dankzij een bolling in de zijkant; ze zijn gemaakt van massief, onbehandeld beukenhout. (Geleverd zonder inhoud).

  Deze grote opbergkisten van beukenhout hebben een praktisch liggend formaat, zodat ze comfortabel kunnen worden gedragen. Dankzij een uitstulping aan de zijkant kunnen de dozen ook stevig en veilig op elkaar worden geplaatst. Zo wordt snel duidelijk dat een hele opslagplank van gestapelde kratten heel weinig ruimte in beslag neemt. De fruit- of groentekist wordt gebruikt voor het bewaren van appels, uien, aardappelen enz., de flessenkist voor het bewaren van wijn- of sapflessen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 78710

   Gemaakt van massief, onbehandeld beukenhout. Met 6 bodemrails op 5 cm afstand. Hoogte 15,5 cm, breedte 50 cm, diepte 30 cm. Gewicht 2 kg. 1 stuk. Een rollende voet is apart verkrijgbaar.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Manufactum

   Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

   Alle Manufactum-producten