Stahlkrone

Manicure nagelschaar

koperkleurig
Stahlkrone
Manicure nagelschaar
koperkleurig
  € 32,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Zelfscherpend, duurzaam, precies. De Stahlkrone-nagelschaar

  De nagelschaar van het merk Solingen Stahlkrone verrast met een technische innovatie - waar anders kan een innovatie voor manicure-instrumenten vandaan komen dan uit de beroemde bestekstad Solingen? In tegenstelling tot messen van roestvrij staal zijn messen van koolstofstaal bijzonder scherp, omdat ze door het materiaal zelfscherpend werken. Deze schaar - hoewel gemaakt van roestvrij staal - is ook zelfslijpend. Dit is te zien aan de gekleurde schacht, die niet alleen te danken is aan het uiterlijk, maar het resultaat is van een zeer sterke coating van titaniumnitride, die ook in de gereedschapsindustrie wordt gebruikt. Dit maakt het oppervlak van de schacht en de snijkant aanzienlijk harder (ongeveer twee keer zo hard) en slijtvaster dan dat van de andere schacht en maakt de snijkant bij elke opening en sluiting recht. Volgens een test van de Versuchs- und Prüfanstalt VPA in Remscheid (nr. 170449/13067) is het niet-gecoate model na ongeveer 50.000 knipbeurten versleten, terwijl het gecoate nagelschaartje zelfs na meer dan 100.000 knipbeurten nog volledig knipt. Bovendien is de punt zo fijn dat de schaar ook als nagelriemschaar kan worden gebruikt.

  Productinformatie

  Artikel nummer 17597

   Roestvrij staal, titaniumnitride coating aan één zijde, die het zelfslijpende effect produceert. Gemaakt door Stahlkrone in Solingen. L 9 × B 5 cm. Lengte van de bladen 2,5 cm. Gewicht 21,5 g.
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen