Menu

Manicure etui rundleder

Manicure etui rundleder
  € 159,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Krachtige combinatie. Leer en roestvrij staal

  Alleen al de eenvoudige kast is gemaakt van keurig dik leer en voorzien van manicure-instrumenten van roestvrij staal. De speciale functie: Het lichaam bestaat uit verschillende lagen leer, en in de uitsparingen zitten de manicure-instrumenten. Het heeft geen lussen, klemmen of magneten nodig en wordt na gebruik gewoon opgevouwen. Het bevat een nagelschaartje, een nagelknipper, een nagelvijl en een pincet. De behuizing is gemaakt door de natscheerspecialist Mühle in het Erzgebirge.

  Productinformatie

  Artikel nummer 61902

   Runderhuid (dikte 4 mm), plantaardig gelooid. Met nagelschaartje, nagelknipper, nagelvijl en pincet. Gemaakt in Duitsland. Lengte (gesloten) 11 cm, breedte 9 cm, hoogte 1,5 cm. Gewicht 140 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu