Menu

Manicure etui koeienhuid

Manicure etui koeienhuid
159,00 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Krachtige combinatie. Leer en roestvrij staal.

Het eenvoudige etui is uitsluitend gemaakt van keurig dik leer en voorzien van manicure-instrumenten van roestvrij staal. Het speciale kenmerk: Het lichaam bestaat uit verschillende lagen leer, en uitsparingen daarin bieden plaats aan de manicure-instrumenten. Hij heeft geen lussen, klemmen of magneten nodig en wordt na gebruik gewoon opgevouwen. Het bevat een nagelschaartje, een nagelknipper, een nagelvijl en een pincet. De koker is gemaakt door de specialist in natscheren Mühle in het Erzgebirge.

Productinformatie

Artikel nummer 61902

Koeienhuid (dikte 4 mm), plantaardig gelooid. Met nagelschaartje, nagelknipper, nagelvijl en pincet. Gemaakt in Duitsland. Lengte (gesloten) 11 cm, breedte 9 cm, hoogte 1,5 cm. Gewicht 140 g.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu