Menu
Manufactum

Magnetische klem onder een hoek

Manufactum
Magnetische klem onder een hoek
  € 8,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  We verzenden
  Op voorraad, levering binnen 8-9 dagen

  Algemene informatie

  Ontdek een reeks zeer speciale producten die wij speciaal voor u in eigen huis hebben ontwikkeld of verbeterd, zodat wij u altijd het hoogste niveau van materiaal en functionaliteit kunnen garanderen.

  Magneet met toegevoegde waarde.

  Deze lange magneetclip vergroot het gebruiksbereik van een magneetstrip naar boven, naar beneden, naar rechts, naar links en, omdat hij schuin staat, ook in de diepte van de kamer. Het bevat niet alleen toegangs-, bezoek- en andere kaarten, maar vervult ook een herinneringsfunctie - als het maar op een opvallende plaats wordt geplaatst en bijvoorbeeld wordt voorzien van een briefje met dringende inhoud of een foto. Sterker nog: hij is zelfs sterk genoeg (en vrijdragend) om ons te herinneren aan de spreekwoordelijke dagelijkse appel - we herinneren ons: "an apple a day keeps the doctor away" - want hij houdt hem ook vast.

  Attentie:

  Deze magneten zijn extreem sterk en mogen nooit in de buurt van pacemakers worden gebracht. Hetzelfde geldt voor magnetische gegevensdragers en mechanische horloges of kompassen. Bovendien mogen ze niet op grotere afstand tegen elkaar botsen (splintergevaar).

  Productinformatie

  Artikel nummer 67036

   Harde ferrietmagneet Ø 25 mm. Houdkracht 40 Newton. Vernikkeld staaldraad, Ø 4 mm. Krokodillenklem van vernikkeld plaatstaal. Lengte 15,5 cm, uitsteeksel 6 cm. Gewicht 35 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Manufactum

   Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

   Alle Manufactum-producten