Menu
Manufactum

Magneetstaaf warmgewalst ruw staal

Manufactum
Magneetstaaf warmgewalst ruw staal
  € 59,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen

  Algemene informatie

  Ontdek een reeks zeer speciale producten die wij speciaal voor u in eigen huis hebben ontwikkeld of verbeterd, zodat wij u altijd het hoogste niveau van materiaal en functionaliteit kunnen garanderen.

  Ruw staal - het magnetische materiaal op zich

  Het feit dat de roestvrijstalen magneetwand van een visueel elegant maar niet-magnetisch materiaal is gemaakt en bijgevolg achteraf moet worden gemagnetiseerd, was voor ons een gebrek aan "technische elegantie". Wat ligt er meer voor de hand dan het magnetische materiaal in ruil daarvoor te activeren: ruw staal van 2 mm, rechtstreeks uit de walserij. Het resultaat is een "object" in het kantoor of de flat: indrukwekkend op het eerste gezicht, maar altijd een andere blik waard omdat het oppervlak reageert op veranderingen in vochtigheid, temperatuur en lichtinval met een kleurenspel tussen grijs, groen en blauwig - en altijd kan worden veranderd en opgehelderd met een beetje polijstmiddel. Roest? Geen probleem buiten de vochtige kamers.

  Intern communicatiebord.

  Verticaal naast de deur gemonteerd en voorzien van de bijbehorende, sterke magneten, houdt deze staaf van warmgewalst ruw staal notities (zoals het boodschappenlijstje), visitekaartjes, inkomende en uitgaande correspondentie en, last but not least, alle dingen die je nodig hebt als je de flat of het huis verlaat en vaak genoeg verwoed en op het laatste moment zoekt ("Waar zijn de kaartjes voor de opera?", "Heeft iemand de autosleutels gezien?").

  Montanunion in de vestibule.

  De gang was vroeger de grootste kamer in het huis. Niet alleen het openbare leven, maar zelfs handel en commercie vonden er plaats. In de loop van de tijd kromp het meer en meer tot een gewone gang als gevolg van de engte van de steden. Vandaag de dag is de corridor een weinig opvallende doorgang in dit land. Elders, bijvoorbeeld in Scandinavië of Spanje, heeft het nog steeds een hoge status. Niet voor niets: het geeft mensen die binnenkomen immers niet alleen een eerste indruk - en dat is wat telt - van de flat of het huis. Bovenal is de gang de interface tussen het privé, huiselijke leven en het openbare leven daarbuiten. De laatste tijd is ook de gang weer belangrijker voor ons geworden, wat deels te maken heeft met allerlei mobiele elektronica die we buitenshuis met ons mee moeten dragen (vroeger waren een jas, hoed en paraplu voldoende). Daarom bieden wij enkele halmeubelen aan die daarmee rekening houden. Bovendien is de gang ook een goede plek om mensen te herinneren aan dingen die ze moeten meenemen of dingen die ze moeten doen - talloze plakbriefjes op de voordeur bewijzen dat. Wij bieden twee helpers - beide van ruw staal - die formeel zeer sober en puristisch zijn, maar functioneel des te veelzijdiger.

  Oerkrachten als een kracht van orde.

  Magnetische lichamen zijn eeuwenlang vertrouwd geweest vanwege hun gerichte geografische kennis. Magneten kunnen ook worden ingezet voor doelgerichte organisatie in huis en op kantoor door papier en nog veel meer omkeerbaar aan een geschikt oppervlak te bevestigen. Dit kan een opmerkelijk instrument zijn voor zelforganisatie: Op een plaat ruw staal beginnen verschillend ontworpen magneten al snel hun organiserende werk. Indien nodig breiden zij hun werkingssfeer zelfs uit tot buiten de grenzen van de magneetband: naar beneden (met klemmen waaraan iets hangt), maar ook naar boven en opzij (door middel van uitstekende magneetklemmen). Uitgaande van een kleine breuk in het midden van de chaos, ontstaat er orde. Verstandig geplaatst, wordt het de "startpagina" die alle belangrijke links naar de dag verzamelt, waaronder ijsrevue-kaarten, een sleutelbos, een notitieblok (waar we nog aan werken) en een uitschakelbriefje voor het fornuis.

  Productinformatie

  Artikel nummer 70770

   Magneetstaaf van ruw staal. Het wordt aan de muur bevestigd door middel van stokbouten op een met een zeskantmoer instelbare afstand, waardoor oneffenheden in de muur worden gecompenseerd. Dopmoeren zetten het vast (wij leveren stalen en messing dopmoeren voor optioneel gebruik).
   15 × 95 cm. Gewicht 2,1 kg. Zonder decoratie.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Manufactum

   Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

   Alle Manufactum-producten