Naseweiss

Magische stempel

Naseweiss
Magische stempel
  € 29,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Meer dan stempelen

  Tekenen is niet voor iedereen weggelegd - stempelen daarentegen is niet alleen kinderspel, maar stelt zelfs de meest ongetalenteerden in staat om kleine kunstwerken te maken - die misschien toch een sluimerend talent doen ontwaken. De acht stempels, in de vorm van een stuk taart, met verschillende motieven kunnen afzonderlijk worden gebruikt of met elkaar worden gecombineerd. Gestempeld in een cirkel maken ze een mandala om in te kleuren, maar ook spinnenwebben, bloemenbloesems en patronen. In een slingerende lijn naast elkaar gestempeld, kunnen ze worden gebruikt om kaders en decoratieve linten op papier, servetten of plaatskaarten te maken en naar wens te kleuren. De gestempelde motieven kunnen worden aangevuld of uitgebreid tot afbeeldingen met eigen motieven, tal van ideeën hiervoor worden gegeven in de bijgevoegde instructies.

  Brutaal van beroep. Speelgoed van Naseweiss

  Het houten speelgoed van de Württembergse fabrikant Naseweiss combineert het speelplezier met de mogelijkheid om te leren over principes uit de natuur, techniek en cultuur - van het natuurkundige principe van de pulsarmotor tot een eenvoudig vergrootglas of een lichtmicroscoop tot een zonnewijzer. Ze nodigen uit tot intensieve betrokkenheid bij de natuur en de omgeving, maar laten tegelijkertijd ruimte voor de eigen ideeën en ontdekkingen van de kinderen en moedigen creatief spel aan.

  Voorzichtig:

  Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Verstikkingsgevaar door kleine onderdelen die kunnen worden ingeslikt.

  Productinformatie

  Artikel nummer 66725

   Vanaf 6 jaar. 8 stempels, gemaakt van hout en rubber (H 3 × L 4,5 × B 3,5 cm, gewicht 7 g), met verschillende motieven. Gemaakt in Duitsland. Een plastic stempelkussen is inbegrepen. Met gedetailleerde instructies en veel voorbeelden.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen