Menu

Maatbeker Verre

Maatbeker Verre
Maatbeker Verre
Maatbeker Verre
€ 24,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
leeverbaar vanaf begin november, nu beschikbaar voor bestelling
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Maatbeker van hittebestendig borosilicaatglas. De twee maten kunnen in elkaar geschoven in de kast worden opgeborgen om ruimte te besparen. Permanent aangebracht zijn ounce-, gram- en literweegschalen, de grote vorm heeft een handvat.

Borosilicaatglas is afkomstig uit de industrie en de laboratoriumsector. Het is zo veerkrachtig dat de recipiënten kunnen worden gebruikt in de oven, de magnetron, de koelkast en de diepvriezer, op kookplaten en met warmteverdelers, zelfs op gasvlammen. Geschikt voor de afwasmachine.

Productinformatie

Artikel nummer 89170

Afmetingen: Ø 8,1 × H 13,4 cm / Ø 10,6 × H 10,5 cm
Inhoud: 500 ml / 1 l
Gewicht: 190 / 330 g
Materiaal: borosilicaatglas
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu