Menu
Feingerätebau K Fischer

Lufft hygrometer

Feingerätebau K Fischer
Lufft hygrometer
  € 119,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 7-8 dagen

  Algemene informatie

  Zwabisch-Saksische samenwerking. Lufft en Fischer

  In de Zwabische metaalbarometerfabriek Lufft, opgericht in 1881, werden tot 2012 gewaardeerde meetinstrumenten en weerstations voor huishoudelijk en commercieel gebruik gebouwd. Inmiddels produceert Lufft voornamelijk elektronische meetstations voor het registreren en evalueren van milieurelevante gegevens. De productie van mechanische eindproducten in eigen beheer is volledig losgelaten en in vertrouwde handen gelegd in partnerschap. Deze mechanische meettoestellen worden nu onder licentie geproduceerd door Fischer Feingerätebau GmbH in het Erzgebergte, die al tientallen jaren mechanische weermeetapparatuur met constante nauwkeurigheid produceert en al lange tijd een goede relatie met Lufft onderhoudt. Wij zijn blij dat twee van onze leveranciers op deze manier samenwerken. Omdat wij blij zijn dat de apparaten ook in de toekomst onder dezelfde hoge kwaliteitseisen en uitvoeringsnormen zullen worden geproduceerd - en omdat naast de beproefde naam Lufft ook de technische kennis die Lufft in de loop van decennia heeft opgebouwd, behouden blijft.

  Productinformatie

  Artikel nummer 41868

   Alleen voor gebruik binnenshuis. Roestvrijstalen behuizing. Ø 8,5 cm, diepte 3,5 cm. Gewicht 100 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen