Menu

Luchtkussen surfer

Luchtkussen surfer
27,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Een hovercraft

De manier waarop dit speelgoed werkt, realiseert het principe van hovercraft-veerboten op zeer kleine schaal. De kleine kapitein moet zelf de nodige energie opwekken door een ballon op te blazen via een gekleurd mondstuk. Zodra de ballon tot de rand is gevuld, wordt hij samen met het mondstuk door de houten "scheepsromp" geduwd. De lucht die naar beneden ontsnapt, vormt nu een luchtkussen waarop het zweefvliegtuigje een paar seconden vrij zweeft - en na een zacht duwtje over het tafelblad glijdt.

Brutaal van beroep. Speelgoed van Naseweiss

Het houten speelgoed van de Württembergse fabrikant Naseweiss combineert speelplezier met de mogelijkheid om beginselen uit de natuur, techniek en cultuur te leren kennen - van het natuurkundige principe van de pulsar-motor tot een eenvoudig vergrootglas of van een lichtmicroscoop tot een zonnewijzer. Ze nodigen uit tot intensieve betrokkenheid bij de natuur en het milieu, terwijl ze tegelijkertijd ruimte laten voor de eigen ideeën en ontdekkingen van de kinderen en creatief spel aanmoedigen.

Waarschuwing:

Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Verstikkingsgevaar door kleine onderdelen die ingeslikt kunnen worden.

Productinformatie

Artikel nummer 66871

Vanaf 6 jaar. Bord en 3 mondstukken gemaakt van beukenhout. Met 6 ballonnen en instructies. Gemaakt in Duitsland.
Hoogte 6,5 cm, breedte 5 cm, lengte 16,5 cm. Gewicht 65 g.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu