Linnen en krantenrek Frame

Linnen en krantenrek Frame
  € 399,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 16.6.2024 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  FRAME brengt ongeveer zes meter horizontale buis van de tweede naar de derde dimensie! Klinkt ingewikkeld - maar het is eenvoudig, want de u-vormige segmenten kunnen via de verticale draaias uit de vlakke, ruimtebesparende en wandbegeleidende buisstructuur naar de ruimte worden geklapt en zorgen in een handomdraai voor bruikbare ruimte. Voor wasgoed om te drogen en te luchten, voor hangers en kledingstukken in de gang en zelfs voor kranten en Magazine. Met bevestigingsmateriaal voor de vier bevestigingspunten aan de muur.

  Productinformatie

  Artikel nummer 18507

   Afmetingen: B 88 × D 3 × H 53 cm
   Gewicht: 2,2 kg
   Materiaal: staal, poedercoating
   Design: Cecilia Xinyu Zhang
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen