Menu
Weltevree

Lichtsnoer Stringlight

Meerkleurig
Weltevree
Lichtsnoer Stringlight
Meerkleurig
  € 399,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 7-8 dagen

  Algemene informatie

  De STRINGLIGHT lichtketen bestaat uit acht armaturen van mondgeblazen glas die achter elkaar zijn gemonteerd. De opaalwitte of gekleurde glazen zorgen voor een zacht en sfeervol licht rondom, waarbij het zwaartepunt van het licht door de open lampenkappen naar beneden wordt uitgestraald. De effen versie schittert in de kleuren opaal, roze, groen, savanna, Braun en lichtgroen. De armatuur biedt licht boven zitgedeelten en tafels en is geschikt voor permanent gebruik buiten in overdekte ruimten. Beschermingsklasse: IP44. Stopcontact: E27. Lamp niet inbegrepen. Stroomverbruik: max. 15 W.

  Weltevree®

  WELTEVREE® is in 2007 in Arnhem opgericht door de ontwerpers Floris Schoonderbeek en Dick van Hoff, die originele en tegelijkertijd heerlijk eenvoudige ideeën realiseren in uitstekend vakmanschap. In nauwe samenwerking met ervaren producenten en leveranciers worden in hun ateliers authentieke producten gecreëerd die laten zien dat ze niet op een computerscherm zijn ontworpen, maar rechtstreeks uit het leven komen. De functionaliteit van de producten is op het eerste gezicht duidelijk - je hoeft geen ontwerpexpert te zijn om je voor te stellen hoe fijn het is om buiten te koken, te ontspannen in een met hout verwarmd bad op een willekeurige plaats of een bank moeiteloos van de ene naar de andere plaats te rollen. WELTEVREE® is modern en innovatief, maar tegelijkertijd ironisch en schaamteloos niet onder de indruk van de huidige designtrends. Het combineert zijn onorthodoxe oplossingen met traditioneel vakmanschap en solide materialen. De fabrikanten zien functionaliteit en kwaliteit als de basis voor welzijn - het oude Nederlandse woord "weltevree" betekent immers niets anders dan "zeer tevreden".

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 56276

   Afmetingen: L 12 m (totaal, afstand tussen armaturen 80 cm, lampenkap Ø 10 × H 15 cm, aardingscontactstekker (type F)
   Gewicht: 5 kg
   Materiaal: Lampenkap: Glas, rubber kabel
   Design: Floris Schoonderbeek
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen