Menu

Libero 3 snijmachine

Libero 3 snijmachine
129,00 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Stevige stalen poten geven de LIBERO3 een hoge mate van stabiliteit en ruimte voor het te snijden materiaal. Ondanks het compacte formaat kan het materiaal gemakkelijk worden gesneden dankzij de schuine stand van het steunvlak. Een krachtige 65-watt motor zorgt voor aandrijving en een hoog koppel. Uitgerust met een veilig inschakelsysteem met twee vingers, naar keuze voor kortstondige en continue bediening, en met een afneembare slede. Met behulp van een bajonetsnelsluiting kan het lemmet zonder gereedschap worden verwijderd voor reiniging.

Productinformatie

Artikel nummer 202542

Afmetingen: B 26,5 × D 35,5 × H 23,5 cm, kabel: L 90 cm, Eurostekker
Gewicht: 3,6 kg
Materiaal: aluminium, kunststof, voetjes: staal, voetjes: rubber
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu