Menu
Manufactum

Letterbak beukenhout triple

Manufactum
Letterbak beukenhout triple
  € 99,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen

  Algemene informatie

  Ontdek een reeks zeer speciale producten die wij speciaal voor u in eigen huis hebben ontwikkeld of verbeterd, zodat wij u altijd het hoogste niveau van materiaal en functionaliteit kunnen garanderen.

  Tegen de chaos. Letterbak. Driedubbel

  Er zijn veel bureaubakjes, maar de meeste blijken bij dagelijks gebruik van weinig nut. Ze worden per stuk geleverd en kunnen in het beste geval worden opgestapeld tot breekbare, kletterende torens. Deze stevige plank van beukenhout met drie verplaatsbare lettermanden schept orde op het bureau. Dankzij de verbindingspoten kunnen de manden als een trap worden opgeklapt of in gesloten toestand op elkaar worden geplaatst - alles past precies en zonder te klapperen. Het is geen toeval dat het principe doet denken aan een naaidoos: De letterbak wordt gemaakt in een werkplaats in het Frankische Woud, die ons al jaren zulke manden levert. De framedelen zijn stevig verbonden door vingertoppen, vilten voetjes beschermen het bureaublad of de basis. Voor een beter overzicht - ook in gesloten toestand - is elk compartiment voorzien van een etiketvenster.

  Productinformatie

  Artikel nummer 60028

   Frame massief beukenhout, blank gelakt. Planken berkenmultiplex blank gelakt. Binnenmaat 26 × 34 cm. Max. Diepte 50,5 cm. Afmetingen gesloten: H 13 × B 29,5 × D 37 cm. Gewicht 1,6 kg. Geleverd zonder mappen.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Manufactum

   Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

   Alle Manufactum-producten