Rostaing

Leren tuinhandschoen

Oker
Rostaing
Leren tuinhandschoen
Oker
  Oker
  € 37,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  De alleskunner

  Een ademende handschoen van volnerf rundsleder, zeer comfortabel om te dragen en ideaal voor het werken in bloem- en groentebedden. Het beschermt ook de handen tijdens de meer bewerkelijke taken - wanneer plantgaten moeten worden gegraven, bomen of struiken moeten worden geplant of teruggesnoeid. Het buitenmateriaal is waterafstotend. De verlengde manchetten zijn afgebiesd en de rug van de hand heeft een brede, binnenste elastische band om ervoor te zorgen dat de handschoen goed aansluit.

  Rostaing. In Frankrijk sinds 1789

  De handschoenen van de Franse fabrikant Rostaing hebben de reputatie hun gebruikers maximaal comfort te bieden. Het familiebedrijf, gevestigd in de regio Rhône-Alpes, is ontstaan uit een leerlooierij die in 1789 werd opgericht. In de meer dan tweehonderd jaar dat het bedrijf bestaat, zijn er verschillende productielocaties in het buitenland bijgekomen. De handschoenen die we voor ons assortiment hebben geselecteerd komen daarom in de meeste gevallen niet meer uit Frankrijk, maar worden geproduceerd in de eigen vestigingen van het bedrijf in Marokko en China.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 10095

   Volnerf rundleer, stiksels van polyamide garen. Katoenen randband. Gemaakt in Marokko.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen