Menu

Leren tuinhandschoen

Oker
Leren tuinhandschoen
Oker
Oker
€ 37,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

De allrounder

Een ademende handschoen van volnerf rundsleder, zeer comfortabel om dragen en ideaal voor het werken in bloemen- en groentebedden. Het beschermt ook de handen bij de meer arbeidsintensieve taken - wanneer plantgaten moeten worden gegraven, bomen of struiken moeten worden geplant of teruggesnoeid. Het buitenste materiaal is waterafstotend. De verlengde manchetten zijn afgebiesd en de rugzijde van de hand heeft een brede elastische binnenband om ervoor te zorgen dat de handschoen goed aansluit.

Rostaing. In Frankrijk sinds 1789

De handschoenen van de Franse fabrikant Rostaing hebben de reputatie hun gebruikers maximaal comfort te bieden. De oorsprong van het familiebedrijf in de regio Rhône-Alpes is een leerlooierij die in 1789 is opgericht. In de geschiedenis van het bedrijf, die nu meer dan tweehonderd jaar omspant, zijn een aantal productievestigingen in het buitenland gegroeid. De handschoenen die wij voor ons assortiment hebben gekozen, komen dus niet meer uit Frankrijk, maar worden geproduceerd in de eigen vestigingen van de onderneming in Marokko en China.

Onderhoudsinstructies:

Indien vuil, wassen met water en een beetje zachte zeep, goed laten drogen.

Algemene productinformatie

Productinformatie

Artikel nummer 10095

Volnerf leder van koeienhuid, stiksels van polyamide garen. Katoenen randlint. Gemaakt in Marokko.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu