Menu

Leren sneakers voor dames

Natuur
Leren sneakers voor dames Natuur
Leren sneakers voor dames
Natuur
Natuur
189,00 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen

Algemene informatie

Zacht gebruind, comfortabel om te dragen

Het bovenmateriaal van deze sneaker is Werbio Nappa, een kalfsnappaleer dat speciaal voor Werner is gemaakt. De huiden zijn afkomstig van dieren die in de nabijheid van de looierij worden geslacht, zodat de anders vaak noodzakelijke tussenconservering vóór het looien achterwege kan blijven. Bovendien past de looierij na het louter plantaardige looiproces geen verdere oppervlaktebehandeling toe - wat het natuurlijke karakter van het leder benadrukt en het milieu beschermt. De voorkant, de zijkanten en de stofklep van de sneaker zijn fijn geperforeerd, wat zorgt voor een goede ventilatie van de voet tijdens het dragen. Ook de voering en de binnenzool zijn plantaardig gelooid, overwegend met mimosa-extract. De rubberen buitenzool gaat over in een omtrekhoge welt die de schoen tijdens het dragen beschermt.

Werner Schuhe. Bewezen pasvorm, comfortabel om te dragen

Natuurlijke leersoorten, waar mogelijk chroomvrij en plantaardig gelooid, en een aangenaam draaggevoel dankzij beproefde pasvormen kenmerken Werner schoenen - geheel in lijn met de claim van het in 1911 opgerichte familiebedrijf om mooie en goede schoenen te produceren. Wat ooit begon met stevige werk- en wandelschoenen, ontwikkelde zich tot de chique après-skischoenen van de jaren 1970/80 en het huidige assortiment sportieve en elegante (vrijetijds)schoenen voor mannen en vrouwen. Werner volgt ook actief de nieuwe ontwikkelingen op de ledermarkt. Zo zijn sommige schoenmodellen gevoerd met olijfleder®, dat zeer vriendelijk is voor de huid en voor het looien waarvan olijfbladeren worden gebruikt, die zich hoe dan ook ophopen tijdens het jaarlijkse snoeien van de bomen. Jarenlang werden Werner schoenen gemaakt op de oprichtingsplaats in Pirmasens, maar tegenwoordig werken de "Steppmäde" en "Zwicker" in Zuidoost-Europa. De grondstoffen komen uit Duitsland en aangrenzende Europese landen, wat een constant hoge kwaliteit garandeert en de transportafstanden zo kort mogelijk houdt.

Algemene productinformatie

Productinformatie

Artikel nummer 202352

Bovenmateriaal Kalfsnappaleer (Werbio Nappa, dikte 1,2-1,4 mm), plantaardig gelooid. Voering koeienhuid, plantaardig gelooid. Texon binnenzool, leren dekzool, plantaardig gelooid, thermoplastisch rubber (TPR) buitenzool. Gemaakt in Roemenië.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu