Manufactum

Leren scheermes beschermhoes

Zwart
Manufactum
Leren scheermes beschermhoes
Zwart
  € 12,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Ontdek een reeks zeer speciale producten die wij speciaal voor u in eigen huis hebben ontwikkeld of verbeterd, zodat wij u altijd het hoogste niveau van materiaal en functionaliteit kunnen garanderen.

  Goed beschermd tijdens het reizen. Ruimtebesparende beschermhoes voor scheerapparaten

  Deze beschermhoes is gemaakt van leer, zodat het scheermes de reis in zijn tas of toilettas onbeschadigd overleeft en de gebruiksvoorwerpen die ernaast liggen niet beschadigen. Het omvat alleen de kop van het scheermes, wat ruimte bespaart en het scheermes hoeft niet te worden gedemonteerd. De beschermkap kan worden gesloten met twee drukknopen en past zowel op verschillende modellen als op systeemscheerapparaten, hier zit hij alleen wat losser.

  Productinformatie

  Artikel nummer 19005

   Runderhuid (dikte 1,6-1,8 mm), plantaardig gelooid, extra geverfd en gewaxt op het zwarte model. Metalen drukknopen. Universele maat. 10 × 5 cm. Gewicht 8 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Manufactum

   Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

   Alle Manufactum-producten