Menu
Haflinger

Leren dames muiltjes

Olive
Haflinger
Leren dames muiltjes
Olive
  Olive
  € 69,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 7-8 dagen

  Algemene informatie

  Stijlvol voorkomen. Aangenaam om te dragen

  Een stijlvol en comfortabel muiltje voor de zomer: gemaakt van koeienhuid aan de buitenkant en gevoerd met koeienhuid aan de binnenkant. Het heeft twee bandjes aan de voorkant die over de grote teen gaan en een verstelbaar bandje aan de achterkant. Hierdoor krijgt de voet de nodige steun en kan hij zich goed aanpassen aan de individuele vorm van de voet. Het anatomische kurk-latex voetbed dempt de voetstappen, ondersteunt de spieren en maakt comfortabel lopen en staan mogelijk, zelfs gedurende vele uren. En de gestructureerde buitenzool van gripvast rubber zorgt voor een slipvaste stap.

  Slippers van formaat. Haflinger

  Haflinger pantoffels hebben zo'n goede reputatie omdat ze praktische functie, een doordacht ontwerp en de beste afwerking door gekwalificeerde specialisten combineren. Bij de productie vertrouwt Haflinger consequent op natuurlijke materialen - gerolde scheerwol, wolvilt, leer en kurk-latex voetbedden - en traditioneel schoenmakersambacht. Het resultaat zijn pantoffels waarin je je letterlijk thuis voelt.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 209859

   Koeienhuid bovenkant (dikte 1,1-1,3 mm), chroomgelooid. Voering en binnenzool van koeienhuid, plantaardig gelooid. Anatomisch gevormd kurk-latex voetbed. Buitenzool van thermoplastisch rubber (TPR). Made in Ukraine/Bosnia and Herzegovina.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen