Menu
Manufactum

Leitz hangende dossiermap uitgewaaierd

(5 stuks)
Manufactum
Leitz hangende dossiermap uitgewaaierd
(5 stuks)
  € 19,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen

  Algemene informatie

  Ontdek een reeks zeer speciale producten die wij speciaal voor u in eigen huis hebben ontwikkeld of verbeterd, zodat wij u altijd het hoogste niveau van materiaal en functionaliteit kunnen garanderen.

  Vijfvoudig gecompartimenteerd. Verdeelde mappen voor hangmappen

  Wij zijn al jaren op zoek naar betaalbare hangmappen die verdeeld zijn zoals de zogenaamde persoonlijke dossiers, die meestal worden afgedrukt. Deze bieden immers de aanzienlijke meerwaarde dat hun inhoud niet alleen chronologisch volgens ontvangst, maar ook volgens willekeurige criteria kan worden gearchiveerd. Dit duidelijke voordeel wordt duidelijk in het geval van een dossier voor een auto, waarin in één compartiment elk het aankoopcontract, de registratie van het voertuig, de verzekeringsdocumenten, de fiscale documenten en de facturen voor onderhoud, reparaties en accessoires zijn opgenomen. Of in het geval van een dossier voor een flat, waarin het huur- of koopcontract, rekeningen van nutsbedrijven en energierekeningen, facturen van handelaren of ontvangstbewijzen voor investeringen in de flat zijn opgenomen. Er zijn vele gebruiksmogelijkheden, waaronder correspondentiedossiers en volledige zakelijke transacties in de vorm van brochures/prijslijsten, contractvoorwaarden/contracten, bestellingen en leveringsbonnen/facturen. We hebben echter niet kunnen vinden wat we zochten, dus hebben we contact opgenomen met Leitz, de fabrikant van onze hangmappen, en hebben we zo'n map laten maken volgens onze ideeën - vijfvoudig, van matzwart, onbedrukt 320 grams manilla karton aan de buitenkant en met verdelers van braunem 250 grams karton aan de binnenkant.

  Productinformatie

  Artikel nummer 88829

   Map van matzwart, onbedrukt 320 grams manilla karton. Met 5 vakken verdeeld door geniete verdelers van braunem karton (250 g/m²).
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Manufactum

   Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

   Alle Manufactum-producten