Menu

Legplank voor Portant kapstok

Wit
Legplank voor Portant kapstok
Wit
149,00 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Aanvulling op het mobiele kledingrek PORTANT: opbergrek voor allerlei spullen. Schoenen, de doos met sokken en ondergoed en nog veel meer kan hier worden opgeborgen. Kan worden toegevoegd aan elke PORTANT kapstok.

Exclusief geproduceerd voor MAGAZIN.

Productinformatie

Artikel nummer 86713

Afmetingen: B 43 × D 110 cm
Gewicht: 5,8 kg
Materiaal: berkentriplex (oorsprong: Oost-Europa), 18 mm, aan beide zijden gecoat met witte melaminehars of zwarte fenolhars (de triplexplaten die in de carrosseriebouw worden gebruikt, kunnen verschillen in kleur en structuur vertonen, evenals kleine druksporen).
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu