Menu

Legplank voor Fip legbord

RAL 7037 Stofgrijs
Legplank voor Fip legbord
RAL 7037 Stofgrijs
  € 64,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  leeverbaar vanaf eind januari, nu beschikbaar voor bestelling
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Het schap voor de FIP-schap. Het verdeelt de ruimte tussen de verticale wanden. Plankendragers voor ophanging in de verticale wanden zijn bij de levering inbegrepen.

  Plank FIP

  Karkas: Het karkas is het hart van FIP. Hij kan met behulp van de wandrail aan de muur worden bevestigd als legplank of met de sokkel worden gecombineerd tot een dressoir. Sokkel: De sokkel wordt onder de romp geplaatst en maakt van de FIP een dressoir. Met zijn steekverbindingen kan hij echter ook tussen twee rompelementen worden geplaatst. Het dressoir wordt dan een highboard. Wandrail: Met de wandrail kan de romp aan de muur worden bevestigd. Hij kan worden gebruikt als open boekenkast of als gesloten wandmeubel, voorzien van een legplank en/of schuifdeur. Schuifdeur: De schuifdeur maakt van de open kast een gesloten opbergmeubel. Een romp kan één of twee schuifdeuren bevatten. Plank: De planken zorgen voor extra afscheiding in de romp. De vrije hoogte is 33 cm. Met de legplanken kan deze hoogte worden verdeeld in vakhoogten van 8,5 cm, 16 cm of 23,5 cm. Een romp kan tot zes planken bevatten.

  Instructies

  Productinformatie

  Artikel nummer 204269

   Afmetingen: B 54,5 × D 28 × H 1,2 cm
   Gewicht: 1,2 kg
   Materiaal: Berkenmultitplex (oorsprong: Oekraïne), 12 mm, aan beide zijden gelakt of gecoat met witte melaminehars (Kleur- en structuurverschillen, alsook geïsoleerde kleine druksporen zijn mogelijk bij multiplexpanelen die afkomstig zijn uit de carrosseriebouw).
   Ontwerp: Kuno Nüssli / MAGAZIN
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   MAGAZIN-Producten

   MAGAZIN-producten worden door MAGAZIN in samenwerking met designers zelf ontwikkeld en geproduceerd. Het resultaat: Hoogwaardige meubelen en woonaccessoires met een vormgevende en fysieke duurzaamheid, die - los van conventies - uitstekend voldoen aan het gebruiksdoel en de gebruiker veel plezier bieden.

   MAGAZIN-producten
   Menu