Elfenbein 1870

Legbord DIN A4 stapelbaar

Gemarmerde
Elfenbein 1870
Legbord DIN A4 stapelbaar
Gemarmerde
  € 19,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Deze documentenlade voor A4-formaten is robuust en veerkrachtig. De firma Elfenbein maakt het met de hand in boekbindtechniek: van multiplex, boekbinderslinnen en naar keuze gelamineerd met marmerpapier of bekleed met zwart efalin, zodat het ook past bij ons zwevend archiefsysteem. Vier zelfklevende vilten voetjes worden meegeleverd, zodat het dienblad ook solo en met de voetjes stapelbaar is. Belangrijk: Houd bij het vastlijmen van de voetjes een afstand tot de randen aan die overeenkomt met de wanddikte van de documenthouder.

  Denk dynamisch, stapel hoog

  Werk aan het bureau is niet statisch, denken al helemaal niet. Een goede organisatie kan een dergelijke dynamiek in de hand werken, en wat past daar beter bij dan een archiefsysteem dat ook dynamisch is? Wij hebben dit soort klassement niet uitgevonden. We ontdekten het in een oude, met vossenvlekken besmeurde catalogus voor kantoormeubelen en vonden het meteen aannemelijk. Wat heb je nodig als je vandaag iets dergelijks wilt realiseren? U hebt opbergdozen nodig zoals onze ivoren dozen, een standaard met een tafelklem (geleverd door de afdeling laboratoriumbenodigdheden) en een metaalwarenfabrikant die houders op maat kan maken voor onze opbergdozen.

  Plankconcept met toevoeging

  De indeling van maximaal vijf archiefkasten maakt een hiërarchische prioritering van verschillende urgentieniveaus mogelijk, van "boven" (afspraken) tot "onder" (dingen die gedaan moeten worden). De afzonderlijke archiefdozen, die in de lengte of in de breedte kunnen worden ingehaakt, kunnen ook met een simpele handbeweging worden verwijderd om elders te worden verwerkt. Bovendien kunnen ze 360° worden gedraaid. Bovenal nemen ze geen ruimte in op het bureau, maar zweven ze erboven of zelfs naast, waardoor het bureauoppervlak zelf vrij blijft.

  De structuur: variabel

  Het opslagsysteem bestaat uit vijf onderdelen (levering zonder inhoud):

  • Basis bestaande uit een bureauklem, een staander en drie in hoogte verstelbare houders.

  • Documententrays die in deze houders worden gehaakt.

  • Utensil tray voor schrijfgerei, liniaal, gum, puntenslijper, paperclips en dergelijke.

  • Optioneel kantelbaar en, dankzij de laboratoriumhuls, in hoogte verstelbare concepthouder van plaatstaal.

  • Als in plaats van de concepthouder twee extra schaphouders worden aangebracht, wordt het schap vijfvoudig.

  Productinformatie

  Artikel nummer 18763

   Van ivoor. Van multiplex, gemarmerd gelamineerd papier of zwart efalin en boekbindersdoek met vilten voetjes. H 6,5 × B 25 × D 33,5 cm. Gewicht 470 g.
   Gemarmerd gelamineerd metgemarmerd papier.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen