Menu

LED Globe Gloeilamp 95 mm E27

E 27 7 W - Opal
LED Globe Gloeilamp 95 mm E27
E 27 7 W - Opal
Opal
Energie-efficiëntie
€ 14,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Lamp en armatuur in één

Dankzij hun volumineus lichtlichaam doen gloeilampen het verschil tussen lichtbron en armatuurlichaam grotendeels verdwijnen. In combinatie met een eenvoudige lamphouder worden ze een eenvoudige maar allesbehalve geïmproviseerde wand- of plafondlamp. Maar natuurlijk slaan ze ook een goed figuur met passende lampenkappen.

Glazen substraat in plaats van gloeidraad. LED gloeilampen

Wat in deze lampen op het eerste gezicht een gloeidraad lijkt, blijkt bij nadere beschouwing een complexe constructie te zijn: een zogenaamd substraat (een drager van glas) is dicht bedekt met een veelheid van minuscule chip-diodeparen, waarover een fluorescerende laag is aangebracht die hoofdzakelijk uit fosfor bestaat.

Constructief dicht bij het model. Met goede reden.

De verbazingwekkende formele nabijheid van de hier getoonde LED gloeilampen ten opzichte van de klassieke gloeilamptypes heeft zeer tastbare technische redenen. In de eerste plaats omdat ze kunnen worden gebruikt in alle armaturen met standaardfittingen (E27, E14). Ten tweede omdat ze dezelfde stralingshoek hebben als klassieke gloeilampen. En dit laatste is de basis waarop het lichtontwerp van de meeste in gebruik zijnde armaturen is geconstrueerd. LED gloeilampen vervangen dus volledig hun afgedankte voorouders of overtreffen deze zelfs in alle opzichten.

Algemene productinformatie

Productinformatie

Artikel nummer 62788

Levensduur 20.000 h/100.000 schakelcycli, opstarttijd tot 60% = < 1 s, Abstrahlwinkel 330°, Farbwiedergabeindex (CRI) >80, hoogte 13,5 cm, Ø 9,5 cm, voet E27.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu