Menu
Bailey

LED Filament Lamp Spiraal Filament

Peer
Bailey
LED Filament Lamp Spiraal Filament
Peer
  Energie-efficiëntie
  € 24,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  We verzenden
  Op voorraad, levering binnen 10-12 dagen
  We zijn onze processen aan het verbeteren, dus er kunnen tijdelijk langere levertijden zijn in februari.

  Algemene informatie

  Gloeilamp
  Multifunctionele lamp. Veruit het meest voorkomende type, in de volksmond gloeilamp genoemd.

  Terug naar de toekomst. LED lampen met spiraalvormige gloeidraad

  De voorloper van conventionele lichtbronnen is de kooldraadlamp met zijn karakteristieke spiraalvormige gloeidraad. De LED gloeidraadtechnologie heeft het mogelijk gemaakt dit te reproduceren in diodetechnologie. Wij bieden LED filament lampen met spiraalvormige gloeidraad in verschillende vormen - van de algemene lamp die bekend staat als gloeilamp tot speciale vormen.

  Glazen substraat in plaats van gloeidraad. LED gloeilampen

  Wat op het eerste gezicht lijkt op een gloeidraad in deze lampen, blijkt bij nadere beschouwing een complexe constructie te zijn: een zogenaamd substraat (een drager van glas) is dicht bedekt met een veelheid van minuscule chip-diodeparen, waarover een fluorescerende laag ligt die hoofdzakelijk uit fosfor bestaat.

  Constructief dicht bij het model. Met reden.

  De verbazingwekkende formele nabijheid van de hier getoonde LED-gloeilampen tot de klassieke gloeilamptypes heeft zeer tastbare technische redenen. Ten eerste omdat ze kunnen worden gebruikt in alle armaturen met standaard stopcontacten (E27, E14). Ten tweede omdat zij dezelfde stralingshoek hebben als klassieke gloeilampen. En dit laatste is de basis waarop het lichtontwerp van de meeste in gebruik zijnde armaturen is opgebouwd. LED gloeilampen vervangen daarom volledig hun afgedankte voorouders of overtreffen deze zelfs in alle opzichten.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 209910

   Socket E27, nominaal vermogen 3,2 W, energieverbruik 4 kWh/1.000 h, kleurtemperatuur 2.200 K, levensduur 15.000 h/15.000 schakelcycli, kleurweergave-index (CRI) > 90, lichtstroom 190 lm, dimbaar.
   Hoogte 11 cm, Ø 6 cm.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen