Menu

Leatherman Wave+

Nieuw
Leatherman Wave+
  € 169,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  op voorraad, Levering in 4-5 dagen
  Bestel geschenken voor woensdag 30 november en ontvang ze voor Sinterclaas
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Leatherman® Wave+. 18 gereedschappen.

  Een klassieke Leatherman®, in een geoptimaliseerde vorm, want de Wave+ wordt geleverd met verwisselbare draadscharen. Veel gereedschap is van buitenaf toegankelijk, zodat het gesloten gereedschap functioneert als een zakmes: Een zaag, een kartelmes, een vijl voor hout of metaal, een met diamant beklede vijl en een uitklapbaar mes. Het geopende gereedschap bevat een combinatietang (naald- en gewone tang), een krimptang, een veerbelaste schaar, een middelgrote schroevendraaier, een grote en kleine bithouder, een draadknipper en een harde draadknipper, een draadstripper, een blik- en flesopener en een liniaal. Meegeleverde bits: een horlogemakersschroevendraaier en een 1/2" en een 3/16" kruiskopschroevendraaier. Met hijsoog.

  Leatherman®. De veelzijdige

  Het idee voor een multifunctioneel gereedschap ontstond bij de Amerikaanse ingenieur Tim S. Leatherman in 1968 toen zijn auto het begaf tijdens een reis naar Polen. Van 1975 tot 1980 ontwikkelde hij een dergelijk gereedschap en sindsdien produceert hij het in Portland, Oregon. Het succesvolle product trok een aantal imitators aan, die allemaal van mindere kwaliteit zijn dan het origineel, dat nog steeds in de VS wordt geproduceerd. Wij hebben de Leatherman® Tools al jaren in ons assortiment. Degenen die een van deze multitools bezitten, nemen hem mee op elke reis, elke wandeling en elke vakantie, en sommigen hebben hem zelfs altijd bij zich in het dagelijks leven. En hoewel de toepassingsgebieden van de eerste Leatherman® tools veelzijdig waren, heeft Leatherman® ze verder ontwikkeld en er zowel kleinere als grotere modellen aan toegevoegd, waardoor ze nog meer gedifferentieerd zijn naar de respectievelijke toepassingsgebieden en de gebruikers. Daarom kunnen we naast de klassieke Wave+ bijvoorbeeld ook de Surge aanbieden voor knutselaars en reparateurs of de Signal voor buitensporters.

  Hint:

  Het multifunctionele gereedschap bevat vergrendelbare messen die met één hand kunnen worden geopend. Multifunctioneel gereedschap met vergrendelbare messen is geen wapen in de zin van de wapenwet, en mag dus vrij worden verkocht. Er zij echter uitdrukkelijk op gewezen dat er in Duitsland een openbaar verbod op het dragen van dit soort messen bestaat - zij moeten buitenshuis of op eigen terrein in een afgesloten houder worden gedragen. Nadere informatie staat in §42a WaffG.

  Garantievoorwaarden van de fabrikant

  Productinformatie

  Artikel nummer 201230

   Multitool van 420 HC roestvrij staal. Gemaakt in de VS. Gesloten L 10 × B 4 cm, open L 16 × B 5,5 cm. Gewicht 240 g. Geleverd in een polyamide holster met riemlus.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu