Lamy

Lamy Aion Rollerball

Lamy
Lamy Aion Rollerball
  € 54,90
  € 27,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Uitverkocht, niet langer beschikbaar

  Algemene informatie

  Monolithische nieuwkomer.

  De nieuwste toevoeging aan het Lamy assortiment: de Aion (wat eeuwigheid betekent in het Grieks) schrijfinstrumentenserie, geïntroduceerd in 2017 en bestaande uit vulpennen, rollerballs en balpennen. Het ontwerp is afkomstig van de Brit Jasper Morrison, die de voorkeur geeft aan de geëvolueerde archetypische (eenvoudige, nuttige, beproefde, voor iedereen betaalbare) vorm boven het spectaculaire ontwerp. De monolithische, technisch geavanceerde en toch verrassend betaalbare Aion maakt deze bewering waar.

  Schrijf mooier. Lamy

  Wanneer knutselende monteurs en ontwerpers elkaar ontmoeten, zijn conflicten onvermijdelijk. Als dit niet het geval is, moeten ofwel marketing en productontwerp een gebrek aan ideeën en innovatie verhullen, ofwel werken beide partijen vanaf het allereerste begin van de productontwikkeling als gelijken samen en gaan technische en ontwerpontwikkeling hand in hand vanaf de eerste schets tot het eindproduct. Dit laatste concept wordt gevolgd door de in Heidelberg gevestigde schrijfwarenfabrikant Lamy, wiens vulpennen en balpennen hun vorm danken aan de samenwerking met gerenommeerde ontwerpers sinds de jaren zestig - zoals Gerd A. Müller, die in 1966 de beroemde "Lamy 2000" presenteerde, een stijlicoon uit die tijd, Mario Bellini, die klassieke en moderne elementen combineerde in het ontwerp van de "Lamy Imporium" in 2015, en Jasper Morrison, die in 2017 de monolithische "Lamy Aion" bedacht. De schrijfinstrumenten worden volledig in Heidelberg vervaardigd; zelfs het gereedschap wordt in eigen huis gemaakt en elke gouden penpunt wordt met de hand gegraveerd.

  Productinformatie

  Artikel nummer 37629

   Lichaam in diepgetrokken aluminium, geborsteld en zwart geanodiseerd (huls en kap) of gestraald en zwart geanodiseerd (greepgedeelte). Clip gepolijst roestvrij staal. Gewicht en evenwicht worden aan de balpen gegeven door een roestvrij stalen schroefdraad in de greep (de overeenkomstige tegenhanger, de schroefdraadhuls, is gevormd uit messing) en een messing ring die in de dop is verwerkt (en de clip vergrendelt). Met een zwarte Lamy-inktvulling, lijndikte M. Lengte 14 cm, Ø 1,3 cm. Gewicht 35 g. De Lamy inktvulling is geschikt voor navulling.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen