Menu

Lade plank plank

Klein - RAL 9016 Verkeerswit
Lade plank plank
Klein - RAL 9016 Verkeerswit
€ 139,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

MAGAZIN products - een reeks meubels en woonaccessoires ontwikkeld en geproduceerd door MAGAZIN in samenwerking met ontwerpers.

Een mooie ladekast die, aangevuld met de STAUKISTE containers uit het gamma MAGAZIN, echte opbergruimte creëert. De afzonderlijke elementen van de STELLAGE-familie kunnen naar wens met elkaar worden verbonden. Hiervoor worden metalen fittingen met een veermechanisme gebruikt, die ook voor ons product CONTAINER DS worden gebruikt. Bij de levering van elk element is een set van deze connectoren inbegrepen.

STELLAGE-elementen kunnen lasten tot ongeveer 20 kilogram dragen. Omwille van een optimale pasvorm en afstemming van de afmetingen adviseren wij uitdrukkelijk de STELLAGE BOXES uit de serie MAGAZIN(bestelnr. 76120 en 89411 hoog/44274 en 89410 middel/44273 en 89409 klein).

Als toebehoren bevelen wij het gebruik aan van de in de hoogte verstelbare STAND of STANDVOETEN of ROLLERS uit de serie CONTAINER DS (bestelnr. 68974, 87818, 68973, 87816).

De elementen van STELLAGE worden geleverd ZONDER dozen.

Lade rek Stellage

STELLAGE dient vele doelen als een zeer functionele lade plank: Als opbergruimte voor wasgoed en kleding, als opbergmeubel in de keuken, voor papieren en kantoorspullen in de werkkamer of puur als opbergrek in de bijkeuken - STELLAGE overtuigt door de veelzijdige gebruiksmogelijkheden. De rekken, die verkrijgbaar zijn in drie kleuren en drie hoogtes, kunnen in willekeurige volgorde op elkaar worden gestapeld met behulp van de meegeleverde verbindingsstukken. De stapelbare STAUKISTE containers kunnen precies in de verschillende hoogtes op geleiderails worden geplaatst: Twee van de kleine dozen, die 12 of 17 centimeter hoog zijn, of één hoge doos, die 32 centimeter hoog is. In principe passen ook andere modellen van de systeemkratten, die duizenden malen worden gebruikt als kratten voor voedseltransport en vele andere doeleinden, in de frames.

Instructies

Productinformatie

Artikel nummer 68041

Materiaal: stalen buis, plaatstaal, poedercoating
Design: Kuno Nüssli / MAGAZIN
Small
Voor twee van de dozen van de kleine hoogte, bestelnr. 44273 / 89409.
Afmetingen:
B 64,3 × D 41 × H 29 cm
Gewicht: 3,4 kg
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

MAGAZIN-Producten

MAGAZIN-producten worden door MAGAZIN in samenwerking met designers zelf ontwikkeld en geproduceerd. Het resultaat: Hoogwaardige meubelen en woonaccessoires met een vormgevende en fysieke duurzaamheid, die - los van conventies - uitstekend voldoen aan het gebruiksdoel en de gebruiker veel plezier bieden.

MAGAZIN-producten
Menu