Menu

Kweekplaat met individuele potten

Smal
Kweekplaat met individuele potten
Smal
49,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Plant school

Het doet goed werk bij het opkweken van jonge planten: Deze "bak" met opstaande rand kan tot 70 kleine stalen frames bevatten (afzonderlijke potten zonder bodem), afhankelijk van het ontwerp. Het is gevuld met aarde, zodat de planten direct kunnen worden gezaaid. Stekken of afzonderlijke jonge planten kunnen ook worden ingebracht. Aangezien de frames slechts losjes op de plaat staan, kunnen ze te allen tijde gemakkelijk worden verwijderd zonder de gevoelige wortelkluiten te beschadigen; de conische vorm maakt het gemakkelijker de kluiten in hun geheel naar buiten te duwen - en dus ook om ze in bedden of potten te verplanten.

Productinformatie

Artikel nummer 27007

Thermisch verzinkt plaatstaal. Losse potten hoogte 3,5 cm, rand lengte 5,5 cm. Verkrijgbaar in twee versies.
Smal. Voor het kweken van bloemen en groenten op de vensterbank. Met 30 individuele potten. H 4 x lengte 57 x 18,5 cm. Gewicht 1,1 kg.
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu