Menu
Leinenweberei Vieböck

Kussensloop Mühlviertler Linnen

Wit - 40 × 80 cm
Leinenweberei Vieböck
Kussensloop Mühlviertler Linnen
Wit - 40 × 80 cm
  Wit
  € 84,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Leeverbaar vanaf half december, nu beschikbaar voor bestelling

  Algemene informatie

  Luchtig en licht. Linnen uit het Mühlviertel

  In het Mühlviertel heeft de linnenweverij een eeuwenoude traditie en heeft zich in de loop der tijd vooral gespecialiseerd in de verwerking van zeer fijn linnengaren. De traditionele fabrikant Vieböck in Helfenberg produceert dit fijne linnen beddengoed van een keperbinding met een smal visgraatmotief. Met 26 scheringdraden en 20 inslagdraden per centimeter is het bijzonder dicht en fijn, maar toch uitzonderlijk luchtig en licht. De gladde stof voelt aangenaam zacht aan en pluist niet. Tegelijkertijd maken de extra fijne lange vlasgarens een weefselgewicht van 134 g/m² mogelijk, wat voor linnen stoffen extreem laag is; de hoogwaardige garens zorgen er ook voor dat het weefsel een "glans" heeft en op een voor linnen typische manier glanst. Het lichtblauwe linnen is in twee kleuren geweven door de garengeverfde inslaggarens te combineren met witte kettingdraden. De lichte blauwtint benadrukt hier vooral het fijne visgraatmotief.

  Productinformatie

  Artikel nummer 65633

   100% zuiver linnen van langvezelig vlas, herkomst Europa, geweven in keperbinding. Basisgewicht 134 g/m². Garengetal in de schering Nm 30, in de inslag Nm 36. Machinewas tot 95 °C voor de witte was, tot 60 °C voor de lichtblauwe was. Trek in vorm terwijl het nog vochtig is. Niet centrifugeren en niet in de droger drogen. Alle covers hebben met garen omwikkelde gedraaide knopen. Gemaakt in Oostenrijk.

   Wasvoorschrift

   text
   Normaal proces
   text
   Niet bleken
   text
   Niet drogen in droogtrommel
   text
   Zooltemperatuur ( 200 °C ) maximum
   text
   Professionele droogkuis Normaal proces
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen