Menu

Kussensloop Mühlviertler Linnen

Wit - 40 × 80 cm
Kussensloop Mühlviertler Linnen
Wit - 40 × 80 cm
Wit
€ 74,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Luchtig en licht. Linnen uit het Mühlviertel

De linnenweverij heeft een eeuwenoude traditie in het Mühlviertel en is in de loop der tijden bijzonder gespecialiseerd geworden in de verwerking van zeer fijne linnen garens. De traditionele fabrikant Vieböck in Helfenberg produceert dit fijne linnen bedlinnen uit een keperbinding met een smal visgraatmotief. Met 26 scheringdraden en 20 inslagdraden per centimeter is het bijzonder dicht en fijn, maar toch buitengewoon luchtig en licht. De gladde stof voelt aangenaam zacht aan en pluist niet. Tegelijkertijd maken de extra fijne lange vlasgarens een weefselgewicht van 134 g/m² mogelijk, wat uiterst laag is voor linnen weefsels; de hoogwaardige garens zorgen er ook voor dat het weefsel een "glans" heeft en glanst op een linnen-typische manier. Het lichtblauwe linnen is in twee kleuren geweven door de met garen geverfde inslagdraden te combineren met witte kettingdraden. De lichtblauwe tint accentueert hier vooral het fijne visgraatmotief.

Productinformatie

Artikel nummer 65633

100% zuiver linnen van langvezelig vlas, afkomstig uit Europa, geweven in keperbinding. Basisgewicht 134 g/m². Aantal garens in de ketting Nm 30, in de inslag Nm 36. Machinewasbaar tot 95 °C voor de witte was, tot 60 °C voor de lichtblauwe was. Trek in vorm terwijl het nog vochtig is. Niet centrifugeren en niet in de droogtrommel. Alle omslagen hebben met garen omwonden gedraaide knopen. Gemaakt in Oostenrijk.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu