Menu
PROLANA

Kussenrubbervlokken

PROLANA
Kussenrubbervlokken
  € 129,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Momenteel niet beschikbaar

  Algemene informatie

  Flexibele ondersteuning. Rustgevende slaap

  Dit kussen is bijzonder elastisch en aanpasbaar: Het is gevuld met natuurrubbervlokken die flexibel in de bekleding kunnen worden verdeeld. Tegelijkertijd zijn ze zelf vormvast en dus ondersteunend, maar toch elastisch genoeg om een aangenaam zacht steunvlak te bieden. De resulterende puntelasticiteit van het kussen is bijzonder belangrijk voor zij- en rugslapers, omdat het de wervelkolomvriendelijke positionering van hoofd en nek ondersteunt. Om het vulniveau perfect aan uw individuele omstandigheden te kunnen aanpassen, is de hoes voorzien van een ritssluiting. U kunt dus ook de rubberen vlokken volledig verwijderen en de hoes wassen.

  De onderhoudsvriendelijke, huidvriendelijke satijnen hoes is gemaakt van biologisch katoen. Het is bovendien gewatteerd met katoen (ook biologisch), dus aangenaam zacht en kan goed vocht opnemen. De natuurlijke rubbervlokken worden verkregen uit latex, het melksap van de rubberboom (Hevea brasiliensis). In tegenstelling tot synthetisch, op aardolie gebaseerd rubber, kan natuurlijk rubber op natuurlijke wijze ontbinden en afbreken onder invloed van zon, vocht en lucht. Het kan ook op milieuvriendelijke wijze en onder eerlijke arbeidsomstandigheden worden geproduceerd. Zo zijn de voor dit kussen gebruikte rubbervlokken Fair-Rubber gecertificeerd.

  Productinformatie

  Artikel nummer 209990

   Vulling 100% natuurlijke rubbervlokken, herkomst Tanzania, Sri Lanka. Hoes 100% katoen, herkomst Turkije. Met rits. Kussensloop wasbaar tot 60 °C. Het kussen is gemaakt in Duitsland. Hoogte 13 cm. Vulgewicht 1.600 g. Totaal gewicht 2.000 g.
   40 × 80 cm
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen