Hefel Textil

Kussen Swiss Pine

80 × 80 cm
Hefel Textil
Kussen Swiss Pine
80 × 80 cm
  € 259,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Perfect duo. Merinowol en Zwitserse grenen

  In dit kussen zijn aan de vulling van merinoscheerwol - in de vorm van korrels - Zwitserse dennenvlokken toegevoegd. De Swiss stone pine shavings zijn zo fijn geschaafd dat je ze aan de buitenkant niet voelt. De tijk van fijn satijn is ook vezeldicht geweven van katoen en dus ondoordringbaar voor zowel de wolvezels als de spaanders. U kunt de vulling van het kussen individueel aanpassen, omdat de wolbolletjes met de Swiss stone pine shavings kunnen worden verwijderd. Merinowol heeft een hoog warmte-isolerend vermogen en zorgt voor een aangenaam droog slaapklimaat, omdat het veel vocht kan opnemen en een temperatuur-balancerend effect heeft. Het kan dus het hele jaar door worden gebruikt. De wol heeft ook een soort zelfreinigende werking: de resterende lanoline maakt de merinovezels vuilafstotend en de schubben aan het oppervlak maken de vezels zo glad dat er bijna niets aan blijft kleven. Het katoen voor de tijk is afkomstig van gecontroleerde biologische teelt (kbA).

  Met een wrange, aromatische dennengeur.

  De Zwitserse grove den (Pinus cembra), ook bekend als Zwitserse grove den, is een inheemse dennensoort in de Alpen. Hij groeit boven de boomgrens, op 1.500 tot 2.000 meter hoogte, en is daarom dienovereenkomstig winterhard en robuust. Het hout en de naalden van de grove den bevatten sterk ruikende essentiële oliën en harsen. Veel mensen vinden deze typische tart-aromatische Zwitserse dennengeur bijzonder aangenaam en rustgevend.

  Productinformatie

  Artikel nummer 203602

   Vulling: 100% scheerwol, herkomst Frankrijk, met zwitserse dennenvlokken uit Oostenrijk. Overtrek: fijn satijn van 100% katoen, herkomst Pakistan, basisgewicht 128 g/m², garengetal Nm 70/1. Tijk van 100% katoen. Met rits. Laat het kussen regelmatig luchten. De hoes is wasbaar tot 40 °C in het wolwasprogramma, maar de vulling niet; verwijder deze voor het wassen. Het kussen is gemaakt in Oostenrijk.
   80 × 80 cm: vulling 1.200 g scheerwol en 250 g zwitserse pijnboomschilfers. Totaal vulgewicht 1.450 g.
   40 × 80 cm: Vulling 510 g scheerwol en 150 g Zwitserse grenenhoutschilfers. Totaal vulgewicht 660 g.
   80 × 80 cm: vulling 1.200 g scheerwol en 250 g zwitserse pijnboomschilfers. Totaal vulgewicht 1.450 g.

   Wasvoorschrift

   text
   Niet wassen
   text
   Niet bleken
   text
   Niet drogen in droogtrommel
   text
   Niet strijken
   text
   Professionele droogkuis Normaal proces
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen