Menu
PROLANA

Kussen Pure New Wool Fleece

40 × 80 cm
PROLANA
Kussen Pure New Wool Fleece
40 × 80 cm
  € 84,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Leeverbaar vanaf midden juli, nu beschikbaar voor bestelling

  Algemene informatie

  Zacht, elastisch, comfortabel. Kussen met verwarmend vlies van zuivere scheerwol

  Voor dit kussen wordt zuivere, natuurlijke scheerwol - afkomstig van gecontroleerde biologische veeteelt - verwerkt tot een dichte, maar ongelooflijk soepel-zachte vulling. Het hoofd kan diep wegzakken, terwijl het kussen het hoofd en de nek omhelst. Toch biedt het zeer goede ondersteuning, omdat de scheerwol wordt verwerkt tot een homogeen vlies dat enerzijds zeer zacht en soepel is, maar anderzijds ook elastisch en licht verend. Wij vinden: Een kussen met ondersteuning kan niet zachter en comfortabeler zijn.

  Nieuwe wol is verwarmend, kan tegelijkertijd veel vocht opnemen en is temperatuurregulerend, zodat er een aangenaam, droog slaapklimaat ontstaat. De hoes is gemaakt van zachte, huidvriendelijke jersey van biologisch katoen. Het heeft een ritssluiting zodat de vulling kan worden verwijderd en de hoes kan worden gewassen. De vulling zelf kan niet worden gewassen, maar scheerwol bevat van nature wolvet, het zogenaamde lanoline, en is daarom zelfreinigend. Regelmatig luchten - nog effectiever bij mistig vochtig weer - is voldoende om het kussen van scheerwol zijn frisheid terug te geven.

  Productinformatie

  Artikel nummer 209992

   Vulling 100% scheerwol, herkomst Europa, Groot-Brittannië. Overtrek 100% katoen, herkomst Turkije. Met rits. Laat het kussen regelmatig luchten, niet wasbaar. Verzonnen in Duitsland.
   40 × 80 cm. Vulgewicht 500 g. Totaal gewicht 700 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen