Menu
Alfaset

Kulling Tafelcurling

Alfaset
Kulling Tafelcurling
  € 359,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  We verzenden
  Op voorraad, levering binnen 8-9 dagen

  Algemene informatie

  Curling voor de tafel: Kulling

  Kulling is een Zwitserse curlingvariant die op tafel wordt gespeeld. Twee spelers of twee teams proberen hun eigen schijven (kull genoemd) in het doelgebied te schuiven met behulp van een houten pusher. Net als bij curling is precisie belangrijk. De pucks met de draaiende bal in het midden moeten zo dicht mogelijk bij het midden van het doel tot stilstand komen. Als een puck te ver rolt, valt hij in het strafschopgebied. Over de rail spelen en de schijven van de tegenstander met je eigen schijven duwen is toegestaan. Kulling is ook geschikt voor onderweg: De accessoires kunnen worden opgeborgen in het beveiligde bovenvak en het hele spel kan worden vervoerd aan de draagbeugel.

  Communautaire spelletjes van de eerste orde. Van Alfaset in Zwitserland

  De spelletjes van Alfaset overtuigen door hun buitengewone kwaliteit van afwerking. De Zwitserse fabrikant gebruikt hoofdzakelijk lokale houtsoorten zoals esdoorn, berk en beuk zonder compromissen: de pasvorm van de afzonderlijke onderdelen is indrukwekkend, de elementen zijn netjes gelijmd, de oppervlakken zorgvuldig behandeld. Kortom: de gezelschapsspellen van Alfaset steken er duidelijk bovenuit. Hetzelfde geldt voor hun vermogen om zowel kinderen als volwassenen te inspireren. Dit is onder meer te danken aan het feit dat de regels even eenvoudig als begrijpelijk zijn en dat succes niet afhangt van talent maar in hoge mate van gelukkige toevalligheden. De spellen worden allemaal vervaardigd in de vijf werkplaatsen van het bedrijf in de buurt van het meer van Neuchâtel. Bij Alfaset werken voornamelijk mensen met een handicap die samenwerken met geschoolde timmerlieden.

  Voorzichtig:

  Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Verstikkingsgevaar door kleine onderdelen die kunnen worden ingeslikt.

  Productinformatie

  Artikel nummer 22194

   Vanaf 5 jaar. Spelbord met draaggreep, twee schuiven en acht speelstukken. Spelbord MDF beuk (herkomst Zwitserland). Schuivers beukenhout (herkomst Zwitserland). Metalen en plastic ballen. Gemaakt in Zwitserland. Hoogte 4,5 cm, breedte 26 cm, lengte 96 cm. Gewicht 3,6 kg. Instructies voor het spelen zijn bijgevoegd.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen