Menu
Én Gry & Sif

Kuiken Vilt Mauve

Én Gry & Sif
Kuiken Vilt Mauve
  € 12,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen

  Algemene informatie

  Brutale meid

  Kip of ei? Ei of kip? Oh, het belangrijkste is dat er een chick tussen zit. Terwijl bij ons de paashaas voor kleurrijke eieren zorgt, brengt het paaskuiken in Zweden zoete lekkernijen. Deze traditie is blijkbaar ook overgewaaid naar Denemarken, zodat Gry Staunstrup dit handgevilte paaskuiken van zuivere scheerwol aan haar ontwerpen heeft toegevoegd.

  Eerlijk gecombineerd. Gry & Sif

  Tijdens haar trektocht door Nepal werd de Deense Gry Staunstrup onmiddellijk gegrepen door de openheid en warmte van de inwoners - en door hun vakmanschap. Zij kon in detail observeren hoe vakkundig en vaardig Nepalese vrouwen wol vervilten om Objekten te maken. Het idee was snel geboren om deze vaardigheid te gebruiken en het Nepalese handwerk te combineren met Deens design. En het idee werd onmiddellijk gevolgd door actie.

  Sinds 2000 produceert het bedrijf Gry & Sif in Nepal verschillende producten van wolvilt. Gry Staunstrup levert de ontwerpen in typisch Deense stijl, even opvallend als discreet en tegelijkertijd zorgeloos en vrolijk; de producten worden door Nepalese vrouwen in traditioneel handwerk gemaakt. Gry & Sif is nu Fair Trade gecertificeerd en staat voor eerlijke lonen en arbeidsomstandigheden, milieubewuste productie en transparantie. Voor de vilten producten wordt uitsluitend zuivere scheerwol van Nieuw-Zeelandse schapen gebruikt - elk product is uniek en handgemaakt.

  Let op:

  Bepaalde fabricagestappen worden met de hand uitgevoerd. Kleine afwijkingen in grootte en kleur kunnen dus voorkomen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 202738

   100% scheerwol (herkomst Nieuw-Zeeland). Poten van draad, omwikkeld met scheerwol. Breedte ca. 4,5 cm, lengte ca. 8,2 cm, hoogte 8,5 cm. Gewicht 19 g. Levering zonder decoratie.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen