Menu

Kruk Plopp

Nieuw
Kruk Plopp
  € 779,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  momenteel niet beschikbaar
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Kruk, sculptuur - onderscheidend object. PLOPP wordt geproduceerd met een spectaculaire techniek: de zogenaamde FIDU (Free Internal Pressure Deformation), uitgevonden door architect Oskar Zieta tijdens zijn tijd aan de ETH in Zürich. Twee flinterdunne stalen platen die aan de randen zijn gelast, worden met luchtdruk opgeblazen. Elk van de aldus gevormde vormen in dit zeer gepolijste materiaal is een fascinerend individueel stuk, licht verschillend van elkaar. Wij zijn blij betrokken te zijn geweest bij de ontwikkeling van deze baanbrekende technologie, die sindsdien verschillende prijzen heeft gewonnen, aangezien Oskar Zieta de eerste serie van 100 stuks heeft geproduceerd in opdracht van MAGAZIN.

  Productinformatie

  Artikel nummer 205921

   Afmetingen: Ø 38 × H 50 cm
   Gewicht: 3,95 kg
   Materiaal: roestvrij staal, gepolijst
   Ontwerp: Oskar Zieta
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu