Menu

Kruk eikenhout

Kruk eikenhout
  € 149,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  op voorraad, Levering in 4-5 dagen
  Bestel geschenken voor woensdag 30 november en ontvang ze voor Sinterclaas
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Uit hetzelfde hout gesneden: het kleine broertje van AEKI

  De fabrikant Auerberg, die ook onze kruk AEKI produceert, noemt hem "Little Brother" - wat de vraag oproept over wiens kleine broertje we het hebben. Het juiste antwoord: die van de opstapkruk AEKI. De kleine is uit hetzelfde hout gesneden als de grote (Beierse eik), lijkt er qua lijnen en constructie op en de afmetingen zijn ook gebaseerd op die van de AEKI. De hoogte ervan komt bijvoorbeeld overeen met de hoogte van de eerste trede van de AEKI, en de lengte, 43 cm, met de breedte ervan. Het is ontworpen door de in München gevestigde ontwerper Gerry Kellermann. Het kleine broertje kan worden gebruikt als krukje, opstapje of (klein) bijzettafeltje.

  Productinformatie

  Artikel nummer 32019

   Geoliede eik (herkomst Duitsland). Hoogte 23,5 cm, breedte 43 cm, diepte 22 cm. Gewicht 1,9 kg. Max. Max. belasting 100 kg.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu