Menu
Manufactum

Kruidenpot Terracotta

Manufactum
Kruidenpot Terracotta
  € 16,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Leeverbaar vanaf midden oktober, nu beschikbaar voor bestelling

  Algemene informatie

  Misschien was vroeger niet alles beter, maar sommige dingen waren echt goed. Daarom kiezen wij ook graag klassieke modellen voor onze producten. Zoals in het geval van deze kruidenpot, die speciaal voor ons handgemaakt is in een pottenbakkerij in Frankrijk. Wat wij zo leuk vinden aan deze pot is de zeshoekige vorm, die het mogelijk maakt om twee, drie of meer potten naast elkaar te plaatsen om ruimte te besparen. Misschien op de vensterbank in uw keuken?

  De pot heeft zes hoeken.

  Het is handgemaakt in Frankrijk volgens een historisch model. De vorm van deze plantenpot - een zeshoek - maakt het mogelijk veel groen te kweken in een kleine buitenruimte, omdat er altijd één, twee of drie aan de zijkant kunnen worden geplaatst, in elkaar geschoven om een ruimtebesparende honingraatstructuur te vormen. De terracotta pot is bedoeld voor keuken- en aromatische kruiden.

  Let op:

  Bepaalde fabricagestappen worden met de hand uitgevoerd. Kleine afwijkingen in grootte en kleur kunnen dus voorkomen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 89977

   Terracotta, ongeglazuurd en vorstbestendig. Een drainagegat op de zijwand aan de onderkant. Gemaakt in Frankrijk. Hoogte ca. 13,5 cm, breedte ca. 13,5 cm, diepte ca. 13 cm. Gewicht ongeveer 800 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Manufactum

   Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

   Alle Manufactum-producten