Manufactum

Kruidenpot Terracotta

Manufactum
Kruidenpot Terracotta
  € 16,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Leverbaar vanaf eind juni, nu beschikbaar voor bestelling

  Algemene informatie

  Misschien was vroeger niet alles beter, maar sommige dingen waren echt goed. Daarom kiezen we ook graag klassieke ontwerpen voor onze producten. Zoals in het geval van deze kruidenpot, die speciaal voor ons met de hand is gemaakt in een pottenbakkerij in Duitsland. Wat we zo leuk vinden aan deze pot is de zeshoekige vorm, waardoor je twee, drie of meer potten naast elkaar kunt zetten om ruimte te besparen. Misschien op de vensterbank in je keuken?

  De pot heeft zes hoeken

  Hij is handgemaakt volgens een historisch model. De vorm van deze bloempot - een zeshoek - maakt het mogelijk om veel groen te kweken in een kleine buitenruimte, aangezien één, twee of drie potten in elkaar geschoven kunnen worden om een ruimtebesparende honingraatstructuur te vormen. De terracotta pot is ontworpen voor culinaire en aromatische kruiden.

  Let op:

  Bepaalde fabricagestappen worden met de hand uitgevoerd. Kleine afwijkingen in grootte en kleur kunnen dus voorkomen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 89977

   Terracotta, ongeglazuurd en vorstbestendig. Eén afvoergat onderaan de zijwand. Gemaakt in Duitsland, hoogte ca. 13,5 cm, breedte ca. 13,5 cm, diepte ca. 13 cm. Gewicht ca. 800 g. Vorm en afmetingen kunnen licht afwijken.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Manufactum

   Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

   Alle Manufactum-producten