Menu

Kruidenpot Terracotta

Kruidenpot Terracotta
15,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
leeverbaar vanaf eind oktober, nu beschikbaar voor bestelling
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Misschien was niet alles beter in het verleden - maar sommige dingen waren echt goed. Daarom kiezen wij ook graag klassieke modellen voor onze producten. Zoals in het geval van dit kruidenpotje, dat speciaal voor ons met de hand is gemaakt in een pottenbakkerij in Frankrijk. Wat ons bevalt aan deze pot is zijn zeshoekige vorm, die het mogelijk maakt om twee, drie of meer potten naast elkaar te plaatsen om ruimte te besparen. Misschien op de vensterbank in je keuken?

De pot heeft zes hoeken.

Het is handgemaakt in Frankrijk volgens een historisch model. De vorm van deze bloempot - een zeshoek - maakt het mogelijk om veel groen te kweken in een kleine buitenruimte, want er kunnen er altijd één, twee of drie opzij worden gezet, tegen elkaar geschoven om een ruimtebesparende honingraatstructuur te vormen. De terracotta pot is bedoeld voor keukenkruiden en aromatische kruiden.

Let op:

Bepaalde productiestappen worden met de hand uitgevoerd. Lichte afwijkingen in grootte en kleur kunnen daarom voorkomen.

Productinformatie

Artikel nummer 89977

Terracotta, ongeglazuurd en vorstbestendig. Een afvoergat in de zijwand onderaan. Gemaakt in Frankrijk.
Hoogte ca. 13,5 cm, breedte ca. 13,5 cm, diepte ca. 13 cm. Gewicht ca. 800 g.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Manufactum

Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

Alle Manufactum-producten
Menu