Manufactum

Kruidendroger Vurenhout

Manufactum
Kruidendroger Vurenhout
  € 159,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Zo werkt productontwikkeling bij Manufactum. Af en toe benaderen knutselaars en hobbyisten ons met een geniaal idee. Als we overtuigd zijn door de productsuggestie, zoeken we de juiste fabrikant en zorgen we ervoor dat het goede idee een goede zaak wordt in onze zin. Deze kruidendroger is het beste voorbeeld: hij bestaat uit een opvouwbaar frame van sparrenhout met planken van gaas en droogt uw kruiden en groenten zonder elektriciteit. Je kunt deze kruidendroger alleen krijgen bij Manufactum.

  Drogen van kruiden en paddestoelen

  Deze kruidendroger houdt aanzienlijke hoeveelheden kruiden, appelringen of paddenstoelen op drie planken en droogt ze zonder elektriciteit. Hij bestaat uit vijf elementen: een deksel dat dient als bescherming tegen direct zonlicht, drie netplanken (hetzelfde robuuste materiaal wordt in de fruitteelt gebruikt als anti-hagelnetten) die de gedroogde goederen bevatten, en een vloer die de droger beschermt tegen kou en vocht van onderen. Het doordachte ontwerp zorgt ervoor dat het een compacte, rondom gesloten doos wordt wanneer hij niet wordt gebruikt. Voor gebruik worden de schappen gewoon 180° gedraaid. Zo ontstaat een opening die zorgt voor een goede luchtcirculatie voor elk van de planken. De legborden zijn aan de voorzijde voorzien van een doorlopende groef waarin etiketkaarten kunnen worden gestoken. Alle houten onderdelen zijn gemaakt van fijn geschuurd en onbehandeld vurenhout, de hoekverbindingen zijn bewerkt als vingerlas. De kruidendroger wordt volledig met de hand gemaakt in Saksen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 66414

   Onbehandeld sparrenhout, plastic netten. Gemaakt in Duitsland. Hoogte gesloten 18,5 cm, geopend max. 31,5 cm, breedte 57 cm, diepte 37 cm. Gewicht 3,8 kg. Geleverd met etikettenkaart. Zonder inhoud.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Manufactum

   Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

   Alle Manufactum-producten