Menu

Koptelefoonstandaard kersenhout

Koptelefoonstandaard kersenhout
  € 169,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen

  Algemene informatie

  Een waardige plaats voor de koptelefoon

  Iedereen die een hoofdtelefoon bezit en deze regelmatig gebruikt, weet hoe moeilijk het is om een geschikte plaats te vinden om ze op te bergen, zodat ze bij de hand zijn en op de juiste manier worden opgeborgen wanneer ze niet worden gebruikt. Deze hoofdtelefoonstandaard van blank gelakt gelamineerd hout biedt uitkomst. Het oppervlak biedt voldoende ruimte, zelfs voor grote hoofdtelefoons, terwijl de rechte zijkanten zorgen voor een optimale, zachte verdeling van de druk op de oorkussens en dus voor een goede pasvorm op lange termijn. De standaard wordt geleverd met een beschermende zak van ongebleekt flanel die over de standaard kan worden getrokken, zelfs wanneer de hoofdtelefoon erop rust.

  Productinformatie

  Artikel nummer 25955

   Gevormd multiplex kersenfineer gelakt, materiaaldikte 11,4 mm. Hoogte 25,5 cm, breedte 17 cm, diepte 12 cm. Gewicht 350 g. Gemaakt in Duitsland. Zonder koptelefoon. Geleverd met beschermende zak van ongebleekt flanel.
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu