Menu
Rezi

Koperen pottenreiniger

(2 stuks)
Rezi
Koperen pottenreiniger
(2 stuks)
  € 4,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 7-8 dagen

  Algemene informatie

  Krasvrije en effectieve reiniging met koper.

  Krasvrij schrobben: Met deze pannenreinigers van de fijnste koperdraden kunt u uw potten en pannen krachtig reinigen. Zelfs de gootsteen, het fornuis en de glaskeramische kookplaat worden bevrijd van vuil zonder het oppervlak te beschadigen. Want: De pottenpoetsers zijn gemaakt van fijn koperdraad. Het zachte edelmetaal verwijdert voorzichtig zelfs hardnekkig vuil zonder het oppervlak van roestvrij staal en glas te krassen. Het kan zelfs worden gebruikt om voorzichtig roest van bestek te verwijderen. De enige voorwaarde: Gebruik de koperen pottenreiniger altijd met water, nooit droog. En voor de zekerheid test u de sponzen vooraf op een onopvallend deel van de pan of pot. Een ander voordeel: in tegenstelling tot hun stalen tegenhangers roesten kopersponzen niet. Ze zijn ook zeer duurzaam, en als ze vervangen moeten worden, kunt u de oude spons zonder zorgen weggooien, want hij is 100% recycleerbaar.

  Productinformatie

  Artikel nummer 205164

   Fijnste ruwe koper, dubbel gelaagd. Roestvrij, wasbaar en recycleerbaar in schroot. Voor een krasvrije, oppervlaktevriendelijke reiniging van potten, pannen, keramische kookplaten en glazen oppervlakken. Gemaakt in Oostenrijk. Ø 8 cm, hoogte 1,5 cm. Gewicht per pot schoner 17 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen