Cu Artigiana

Koperen mok met messing handvat

Cu Artigiana
Koperen mok met messing handvat
    € 24,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
    Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

    Algemene informatie

    Specialist voor high-proof dranken. Koperen beker

    Wodka, gemberbier en een kneepje limoensap - dat was de smaakcombinatie waarmee de Russische brandewijn van de Smirnoff-distilleerderij in de jaren veertig in de VS een blijvend succes werd. Moscow Mule was de naam die de uitvinders gaven aan de ongecompliceerde longdrink, die nog steeds traditioneel wordt geserveerd in koperen drinkvaten. Deze mok komt uit Italiaanse productie, zelfs de grondstof wordt in het land gewonnen - en met de hand gemaakt in een kleine werkplaats in de buurt van Napels. Eerst wordt een cirkelvormig stuk koper geponst. Zo ontstaat de cupvorm. Ontbraamd, schoongemaakt en zorgvuldig gepolijst tot een glans, wordt het brede messing handvat uiteindelijk gemonteerd, vastgelast en vastgezet met stevige koperen klinknagels.

    Productinformatie

    Artikel nummer 10071

      Kop en klinknagel koper, messing handvat. Volume 380 ml. Hoogte 8 cm, Ø 8,5 cm. Gewicht 240 g. Met de hand schoonmaken met een beetje mild schoonmaakmiddel en een zachte spons. Direct drogen. Niet in de vaatwasser.
      Meer artikelen van de fabrikant:
      Vraag over het product

      Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

      Klantenservice

      Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

      U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

      Cadeaubon

      Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

      Cadeaubon kopen