Menu

Koperen doek

(3 stuks)
Koperen doek
(3 stuks)
9,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Reinigingsdoeken gemaakt van ruw koper.

Deze duurzame doeken, die al meer dan 50 jaar door het bedrijf Rezi in Lustenau worden vervaardigd, zijn gemaakt van het fijnste ruwe koper, dat met nylondraad wordt getwijnd. Omdat zij van het zachtste edelmetaal zijn gemaakt, kunnen de koperdoeken universeel worden gebruikt; zij zijn roestvrij, afwasbaar en recycleerbaar bij het schroot. Zij reinigen niet alleen potten en pannen, maar ook glazen voorwerpen en keramische kookplaten zonder krassen en zonder het oppervlak te beschadigen.

Productinformatie

Artikel nummer 71779

Het fijnste ruwe koper verweven met gedraaid polyamide draad. De doeken kunnen worden gebruikt om potten en pannen, glazen voorwerpen en glaskeramische kookplaten schoon te maken zonder krassen te maken en zonder het oppervlak te beschadigen.
Roestvast, afwasbaar en recyclebaar in schroot. 16 × 16 cm.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu