Menu
Rezi

Koperen doek

(3 stuks)
Rezi
Koperen doek
(3 stuks)
  € 9,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen

  Algemene informatie

  Poetsdoeken van ruw koper.

  Deze duurzame doeken, die al meer dan 50 jaar door de firma Rezi in Lustenau worden geproduceerd, zijn gemaakt van het fijnste ruwe koper, dat is verweven met gedraaid nylondraad. Omdat ze van het zachtste edelmetaal zijn gemaakt, kunnen de koperen doeken universeel worden gebruikt; ze zijn roestvrij, wasbaar en recycleerbaar in schroot. Ze reinigen niet alleen potten en pannen, maar ook glazen voorwerpen en keramische kookplaten zonder krassen en zonder het oppervlak te beschadigen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 71779

   Fijnste ruwe koper, verweven met gedraaide polyamide draad. De doeken kunnen worden gebruikt om potten en pannen, glazen voorwerpen en glaskeramische kookplaten schoon te maken zonder krassen en zonder het oppervlak te beschadigen.
   Roestbestendig, wasbaar en recycleerbaar in schroot. 16 × 16 cm.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen