Menu
Artame

Kom roestvrij staal

Ø 7 cm, volume 140 ml
Artame
Kom roestvrij staal
Ø 7 cm, volume 140 ml
  € 5,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 7-8 dagen

  Algemene informatie

  Roestvrij staal. Voor alle toepassingen in de keuken.

  Slechts een paar mensen in Europa beheersen de kunst om roestvrij staal in zo'n goede kwaliteit te verwerken. Artame in Portugal is een van hen en produceert voor ons de volgende keukenkommen met een behoorlijke wanddikte. De schalen worden machinaal diepgetrokken uit ronde vormen. (Hun bodem is daarom niet altijd honderd procent vlak - wat geen kwaliteitsgebrek is, maar eerder een teken van het fabricageproces). De roestvrijstalen schalen zijn geschikt voor alle denkbare keukentoepassingen. Ze zijn temperatuurbestendig, duurzaam en dankzij het gesatineerde oppervlak bijzonder gemakkelijk te reinigen. Ze kunnen naar wens warm of koud worden gehouden en kunnen ook in een bain-marie worden gebruikt, bijvoorbeeld als meng- of bakschaal. De kleinste van de zeven schalen is zelfs geschikt voor het bereiden van soufflés, terrines en (gekookte) puddingen of voor het vormen van bijgerechten op het bord, de grootste ook voor het koelen van dranken op ijs.

  Productinformatie

  Artikel nummer 36800

   Roestvrij staal 18/10, materiaaldikte ca. 1 mm. Gemaakt in Portugal.
   Volume 140 ml. Hoogte 4,7cm, Ø 7cm. Gewicht 75 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen