trendglas jena

Koffiezetapparaat met permanent filter van Borosilicaatglas

trendglas jena
Koffiezetapparaat met permanent filter van Borosilicaatglas
  € 62,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Je bespaart niet op genot als je bespaart op filterpapier.

  In plaats van kunststof: glas en roestvrij staal in een blijvend mooie combinatie. De kan van borosilicaatglas, die even ongevoelig als hittebestendig is en dus zonder problemen in contact kan komen met 96 °C heet water (de ideale temperatuur om koffie te zetten), wordt aangevuld met een herbruikbaar filter van fijn geperforeerd roestvrij staal dat zonder filterpapier kan worden gebruikt en in de vaatwasmachine kan worden gereinigd. De glazen kan kan er zelfs tegen om op de theepotverwarmer gezet te worden om warm te blijven - of geserveerd met ijskoude limonade en vruchtensappen op zomerse dagen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 203469

   Borosilicaat glazen kan. Inhoud 1,2 liter. Hoogte 22,5 cm, breedte (met tuit) 13 cm. Vulopening Ø 12 cm. Totaal gewicht 450 g. Permanent filter van roestvrij staal. Hoogte 9,5 cm, Ø max. 13,5 cm (gemeten met rand). Gewicht 65 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen