Koffiepadmachine Flytek Eco Zip

Koffiepadmachine Flytek Eco Zip
  € 289,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Uitverkocht, niet langer beschikbaar
  Gratis verzending! Tot en met 16.6.2024 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Dat is het met koffie: vers gezet of geperst? Uit een glazen container of een machine? Dit wordt al snel een dogma en een geloofskwestie. Voor iedereen die een goede, snelle espresso wil met één druk op de knop, maar niet wil nadenken over de maalgraad of de juiste contactdruk, is er de FLYTEK ECO ZIP. De machine is klein, heeft dus weinig ruimte nodig en is gemakkelijk te bedienen. Hij levert verse espresso in elke dosering en wordt bediend met de zogenaamde E.S.E. pads, een klein papieren filterzakje met een diameter van 44 millimeter dat geportioneerd espressopoeder bevat. Deze pads zijn gemakkelijk te hanteren en, in tegenstelling tot veel espresso capsules, volledig composteerbaar. De fraai vormgegeven espressomachine heeft geen franje of franje en de roestvrijstalen behuizing benadrukt het technisch compacte ontwerp. Tijdens het gebruik wordt het E.S.E.-kussen met behulp van de stabiele hendel aan de zijkant vastgezet in de brouwkop. De polypropyleen watertank kan uit de machine worden genomen en is gemakkelijk te reinigen. Kabel: L 1,35 m, veiligheidsstekker (type F). Stroomverbruik 700 W.

  E.S.E. pods worden door veel bekende koffieleveranciers verkocht. In ons assortiment vindt u de pods van een kleine Duitse koffiebranderij. Wij leveren ze in twee verschillende smaken en in een hersluitbare, aromabeschermende zak van 25 stuks. Zo wordt het verpakkingsafval aanzienlijk verminderd doordat de afzonderlijke verpakking van de peulen komt te vervallen.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 10922

   Dimensions: B 15 × D 28 × H 29,5 cm
   Weight: 7 kg
   Materiaal: Roestvrij staal, kunststof
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Op passende wijze gecombineerd

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen